dinsdag 4 juli 2017

Pattex supermontage verwijderbaar

De montagelijm is op basis van Flextektm structuur. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Voor het bevestigen van voorwerpen op vele verschillende gladde ondergronden zoals tegels, metaal, hout, steen en kunststof.


Is zowel binnen als buiten toepasbaar en uiteindelijk verwijderbaar zonder lijmresten. Ideaal voor het bevestigen van voorwerpen op vele . Pattex dubbelzijdig Super Montage Tape. Supermontage strips voor een spijker- en schroefloze bevestiging. Te gebruiken op gladde ondergronden als tegels, metaal, hout, steen en kunststof. Het alternatief voor boren en spijkeren.


Dubbelzijdige tape houdt tot 80kg st. Het verwijderen gaat ook vrij makkelijk. Kitten, Ik heb een plank met pattex supermontage opgehangen, er staat een PS controllers en wat games op. SUPERMONTAGESTRIP PATTEX 2KG VERWIJDERBAAR. Spoorloos verwijderbaar op gevoelige ondergronden.


Geschikt voor het bevestigen van diverse vlakke materialen zoals hout, tegels, metaal, glas en diverse . Plakband 3m scotch tapijt 50mmx7m verwijderbaar 2z stuk. Verwijderbaar zonder lijmresten achter te laten of schade te veroorzaken. Rosenboom is een allround specialist voor kantoorinrichting, documentoplossingen, kantoorartikelen en ICT.


Persoonlijk contact en meedenken met jou als . Er bestaat montagekit die na uitharding weer te verwijderen is door er. Maar met welke verwijderbare lijm maak je de klittenband vast? Al uw kantoorartikelen voordelig en snel, natuurlijk bij OfficeCorner.


Simpel te verwijderen : druk stevig tegen de muur en trek aan het lipje. Kleeft goed en is verwijderbaar zonder sporen achter te laten. PLAKBAND 3M SCOTCH TAPIJT 50MMX7M VERWIJDERBAAR 2Z. Vul hier een korte omschrijving in van uw diensten, producten of bedrijf.


Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met . Universeel product voor het lijmen,. Vervuilende resten met het hiervoor geschikte oplosmiddel verwijderen of het . Oor reiniger, geschikt voor het verwijderen van oorsmeer in de oren, v. Voor verwijderen van vuil op velgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts