vrijdag 24 maart 2017

Spindelmachine stempels

Aan alleen een spindelmachine heb je niet genoeg je hebt ook stempels nodig om veterringen en schoenhaken te zetten en om gaten te maken heb je machine. Jagea Lederwaren is een familiebedrijf met meer dan jaar ervaring. We werken in een atelier in een voormalige looierij. Deze ruimte stellen we ook open als . Deze handpers spindel machine Small diepte maat 8. Om de fournituren vast te kunnen zetten heeft u ook verschillende stempels nodig.


Ze passen in onze spindelmachine , de boven stempel wordt boven in de spindel machine gedraaid met Mschroefdraad en de onderstempel . Handpers spindel machine met een setje stempels ! Voor het inzetten van klinknagels, nestelringen, haken en drukknopen en het maken van gaatjes. Er worden de bijpassende Inzetstukken voor spindelmachine. Nederlands: Hier kunnen verschillende stempels in om drukkers , zeilringen en nieten te bevestigen in het leer. Met een spindelmachine alleen kunt u nog niet al uw werkzaamheden uitvoeren.


Werkdiepte vanaf midden stempel : 1mm. Mini stempels Mini,SMALL,MIDI andLARGE- stempels vliegende vogel . Mstempels holnieten dubbele kops. Tevens hebben wij voor een aantal fournituren zowel handstempels als professionele stempels voor de spindelmachine , om de fournituren te bevestigen. Superblij met mijn spindel machine.


Ik ben nog opzoek verschillende stempels. Hierbij heb je ook losse stempels nodig. Rubbercementlijm liter, spindel . De tweede manier is gebruiken maken van een spindelmachine. Zeilring stempel in diverse maten te verkrijgen.


Rafflenbeul spindelmachine - compleet met toebehoren. Stempels voor durable dots drukknopen t. Word helemaal compleet geleverd met drie stempel setjes,aambeeldje en holpijpjes. Het laser rubber is reukvrij en wordt veelal gebruikt voor het maken van stempels. Schaue dir an, was Yvonne Hoedt (yvonnehoedt) auf Pinterest entdeckt hat – die weltweit größte Ideensammlung. Röders RXP801Zdubbel spindel machine.


CoreHold technologie verhoogt productiviteit draadvonken van stempels. Daarna kun je met decoratie stempels de naam of een decoratie in de band. Iedere zadelmakerij had zijn eigen stijl en maakte ook zijn eigen stempels.


FLEXuur moet volgen om genoeg stempels te krijgen. Voor spindelmachine , slagstempel en universeeltang. Multi spindel machine voor voering stukken Fabr. Met deze dubbele holniet stempel kun je eenvoudig de dubbele holnieten . Spindelmachine Nu met laagste prijs GARANTIE.


Voor alle eigen geproduceerde zeilringen leveren wij bijpassende stempels en alle andere inzet gereedschappen. Kijk voor het ringmachineprogramma verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts