maandag 20 maart 2017

Opkoper pallets

In ons aanbod kan u zowel nieuwe als tweedehands pallets. Pallet inkoop tegen een goede prijs. Wij kopen al uw oude of gebruikte pallets bij u op locatie in.


Inkoop en inname van gebruikte (Euro) pallets. Geld besparen met oude pallets ! Vaak gaan er binnen een bedrijf pallets kapot of zijn er overtollige stromen van .

Hoe weet je welk waarde europallet heeft? Dat op europallets statiegeld zit, is niet echt waar. Je kan europallets inleveren of aankopen tegen handelswaarde. Oude pallets ingekocht tegen een eerlijke prijs.


Van houten pallets tot kunststof pallets. Ons bedrijf is gespecialiseerd in fabrikatie van nieuwe paletten volgens de wensen van de klant. Tevens kunt u bij ons terecht voor gebruikte pallets met een voorraad meer . Nieuwe of gebruikte pallets kopen?

Bij ons koopt u prima pallets tegen een schappelijke prijs! Vergelijk bedrijven in de regio West-Vlaanderen Brugs Palettenbedrijf, Wihopal,. Wij doen het op eigen houtje.


Arifal, producent van houten paletten. Sterk in opkoop, herstelling van gebruikte paletten. Met ruime voorraden altijd de geschikte pallet te koop. Wij kunnen tevens een geschikte oplossing bieden voor het afvoeren.


Vind euro pallets op Marktplaats. Ik weet dat een gewone pallet niks waard is maar wat met een. Snelle levering en scherpe prijzen. Peeters Hout recycleert 2dehands paletten en dit reeds meer dan jaar.


Dat wil zeggen dat de pallet bij aflevering met lading wordt geruild voor een zelfde pallet zonder lading. In theorie behoudt ieder zo zijn eigen pallets. Productie, reparatie en beheer. Gebruikte of nieuwe, houten of kunststof (plastic) paletten. Kisten, opzetranden en gitterboxen.


Handelsonderneming Hergé is gespecialiseerd in het in- en verkopen en repareren van gebruikte pallets. Natuurlijk kunnen wij ook nieuwe pallets leveren.

Specialist in aankoop en verkoop van palletten, aarzel net ons te contacteren! Ook wanneer deze oude pallets niet meer voldoen aan uw kwaliteitseisen of simpelweg kapot zijn. Aan- en verkoop van gebruikte pallets , europallets en opzetranden.


Mulder Recycling Winterswijk producent en reparateur van pallets. In jaar hebben we ons gespecialiseerd in- en verkoop van pallets , kisten en opzetranden. De Artois pallet ( pallet ) pool.


Bent u op zoek naar pallets in Dordrecht en omstreken? Nederlan België, Duitsland en . Toony Vosselman is in Dordrecht voor alles uw leverancier en opkoper ! Hahebo Opkoper heeft altijd interesse! Of het nu gaat om het opkopen van een klein kantoor of een bedrijf met 7werkplekken.


Ook de inkoop van pallets. Mix pallets versus gesorteerde partijen: hoe koopt u uw badkameraccessoires in?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts