woensdag 16 november 2016

Koelkar huren

Boels is de plaats voor Koelwagen verhuur. Een enkelasser met een legnte van die gewoon op 2Volt werkt. Een koelwagen huren , omdat u op locatie de catering moet verzorgen?


Wij hebben dezelfde dag nog een koelaanhanger voor u tot beschikking. Handige koelaanhanger te huur in Zuidbroek!

Deze koelaanhangwagen is zeer geschikt voor barbecues, buurtfeesten, verjaardagen of bruiloften. U kunt dit type koelaanhanger huren vanaf een zeer scherp tarief per dag. Fripaan Transporttechniek maakt het mogelijk voor een scherpe prijs een koelaanhangwagen te huren als u bijvoorbeeld uit Assen, Drachten of Groningen. Bij Aanhangwagens XXL West Brabant kunt u heel gemakkelijk een koelaanhangwagen huren.


Online kunt u gebruik maken van het reserveringsformulier waar . Mobiele koelwagen koelaanhanger koelcel te huur per dag of. Ook te gebruiken als gesloten aanhanger voor verhuizingen. Bij ophalen kopie van geldige legitimatie en €150.

Voor de verhuur van koelwagens, bierwagens, aanhangwagens en paardentrailers. Van klein tot groot kunt u bij ons terecht. Onze koelwagens kunnen koelen tot wel -graden.


Of wat je nog meer aan gezelligheid bedenken kunt: huur een koelwagen ! U kunt bij PAK Aanhangwagens ook een koelwagen huren. Bij PAK Aanhangwagens huurt u een koelaanhangwagen vanaf € 9-. Bekijk ons aanbod voor het huren van een aanhanger in . Naast een koelaanhanger kopen kunt u deze ook bij ons huren.


Ideaal om uw barbecue vlees, sausen en dranken gekoeld te houden! Gespecialiseerd in het verhuren van toiletwagens, plaszuilen, badkamers en koelwagens. Op uw feest of evenement is het uiteraard van belang dat u het eten en drinken goed kan koelen. Breukers Verhuur beschikt over een breed assortiment aan . Huur uw koelaanhangwagen nu al vanaf €en maak er een geslaagd feest van!


Reclamevrije koelwagens in verschillende maten. Mostert Woerden verhuurt koelaanhangwagens tegen een scherp tarief. Altijd ( technisch) advies op maat.

Huren voor een dag, weekend of langer. Goederen koelen of een onvoorziene levering? Huur een kleine of grote koelwagen bij All-Car-Rent koelwagen verhuur. Betrouwbaar en eenvoudig een koelwagen huren : Koel,- vrieswagens met inhoud van m³ tot m³. Ook met multitemp, trekhaak of vangmuilkoppeling.


Huur goedkoop een koelaanhanger via Verhuur. Huur voordelig een koelbus bij Stern, KM vrij! Het huren van een koelaanhanger, ook wel koelaanhangwagen genoem is een enorm praktische oplossing om zonder problemen drank en voedsel heerlijk. Welkom op de website van Vrieso te Sonnega (Wolvega).


Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van mobiele koelwagens. Daarnaast kunnen wij u van dienst . Verhuur van koelwagens, koeltoonbanken, koelcontainers voor professionals, particulieren en evenementen. Bij Muis Aanhangwagens kunt u ook aanhangwagens huren. Heeft u tijdelijk een aanhangwagens nodig?


Een koelaanhangwagen nodig voor het vervoer of opslaan van gekoelde items?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts