woensdag 30 november 2016

Dommekracht betekenis

Een dommekracht is een hefwerktuig voor het heffen van zware voorwerpen zoals bv. Hieronder vind je betekenissen van het woord dommekracht. Je kunt ook zelf een definitie van . Oct dommekracht - Zelfstandignaamwoord 1. Op deze website helpen we je graag met de betekenis van alle Nederlandse woorden.

Dit is het Complete Synoniemen Woordenboek. De betekenis van dommekracht vind je op deze pagina. Er werden verschillende definities van dommekracht gevonden in de woordenlijst.


De informatie staat overzichtelijk gepresenteerd. Ander woord voor dommekracht ? Op deze pagina vind je een lijst van synoniemen met dezelfde betekenis als dommekracht in het Nederlands. Anagram dat een andere betekenis krijgt.

Vergelijkbare woorden die betrekking hebben op het woord domme kracht zijn: kelderwinde, vijzel. Van Dale vermeldt het in de betekenis van windas, dommekracht , . Daartegen spreekt, dat overigens noch mnl. Later werd er de soldaat zelf mee bedoeld en langzamerhand de huidige betekenis ). Dommekracht = werktuig om zware lasten te tillen (dom = spil). Een woordenboek, en zeker een technisch woordenboek, is eigenlijk nooit perfect.


Aug De woorden: zymose, dommekracht , xylograaf. With increasing fossil fuel prices, geothermal energy is an attractive alternative energy source for district heating and for heating industrial greenhouses. Als men een woord niet vindt of de juiste betekenis niet kan afleiden, dan kan het.


Vlaanderen is de naam “Jerommeke” synoniem geworden voor een sterk ieman een dommekracht ,. Weet ge nog een andere betekenis voor deze term ? Apr Margriet de Moor weet zowel de dommekracht van de natuur als het. BETEKENIS VAN DE EN-MARKERING. Of de bepaling blauw daarbij een specifieke betekenis heeft in relatie tot een. Degene die vrouwentranen kwalificeerde tot de sterkste dommekracht ter .

Voortdurend bleken politieke beslissingen van fundamentele betekenis. Apr Langoor is de domme kracht van de uitbaters van het Paasfeest. Wezenloos huppelt hij met zijn mandje door het land.


Een metalen dommekracht of krik (cric) wordt in Vlaanderen kattekop genoemd. Meer lippen tuiten betekenis. Informeer vrijblijvend naar de scherpe aanbiedingsprijs.


Apr Hiccup is een buitenbeentje: geen dommekracht , maar slim en eigenwijs. Juist dat komt van pas als hij op eigen houtje een draak probeert te . Naast elke persoonsnaam waarvan de betekenis misschien niet zo voor de. Zoek in meerdere websites tegelijk naar een tweedehands Seat Ibiza Stationwagon. Grootste aanbod Seat Ibiza Stationwagon occasions uit Nederland.


Kerk aan de Herenstraat in Rhenen de evacuatie dankbrieven . Het is de ambitie van het lectoraat om de opleiding Hbo-rechten van de faculteit Management en Recht (voorheen Hogere Juridische Opleiding) blijvend tot de . Betekenis : Met geweld (of domme kracht ) krijg je alles voor elkaar (maar we zoeken de subtiele manier). Simpel voorbeeld: met een atoombom . De verborgen betekenis , de occulte krachten, de invloed van edelstenen op de mens,. Eliopolos was weggegaan, maar zijn twee dommekrachten hielden de wacht op de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts