vrijdag 28 oktober 2016

Betonmolen atika

Vind betonmolen atika op Marktplaats. Effectieve mengcapaciteit van 1liter - Motor 2V - kW . Professionele betonmolen van topkwaliteit kopen? Hierdoor zal de betonmolen weer als vanouds (of beter) . Grote voorraa snelle levering en bewezen service! De betonmolen is voorzien van een . Robuuste constructie met grote wielen. Jacob Boer staat voor 1 Zeeuwse Zekerheid!


Hij heeft alle eigenschappen die voor de dagelijkse . Met platte riemaandrijving en op levensduur gesmeerde stofdichte kogellagers. Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant. Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden.


Ga naar het actuele veiling aanbod of naar de . In perfecte staat , altijd binnen gestaan. Troostwijk verkoopt betonmolen voor Excavators, Site carriers, lawnmowers, in Nederland. Behoeft voor de levensduur van de betonmolen niet nagesteld te worden.


Wij verhuren professionele betonmolens met tot 3liter ketelinhoud. ATIKA Expert 18 1liter, 2V, bj. Mengtrommel bestaande uit afzonderlijk te verwisselen onder- en bovenhelft. Inclusief BTW, taksen, Recupel en Bebat.


Helaas hebben wij niets gevonden voor atika betonmolen. De vorm van de betonmolen zorgt ervoor dat hij makkelijk te legen is. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor betonmolens aanbied. Gemakkelijk professioneel mengen, betrouwbaar solide product.


Hij is weliswaar gebruikt en bevat gebruikssporen, maar werkt nog heel goed. Volledig gerenoveerde atika home mix. Nieuwe kogellagers en nieuwe tandring. Atika betonmolen speciemolen 1liter. Online veiling wegens Faillissement voegersbedrijf J. Blue outlined fields are mandatory.


Please contact me: to schedule an . De kwaliteit en capaciteit zijn de basis voor deze betonmolen. Betonmolen met wiel en rem atika profi 1s betonmolen. Dat is zichtbaar in de stabiele constuctie. To get the best possible experience using our .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts