donderdag 22 september 2016

Sjorogen laadvloer

Sjorogen , bindogen en haken. Met deze ogen zet u uw lading op de laadvloer stevig vast. Niet onbelangrijk, want als de lading gaat schuiven bent u verder naar . Diverse soorten sjor-en bevestigingsogen om uw lading te zekeren. Kijk snel op Kleinmetaalshop voor het volledige assortiment bevestigingsogen.


Lading veilig vastzetten met deze sjorogen voor jouw bedrijfswagen.

Deze norm heeft betrekking op de aanwezigheid van sjorogen in de laadvloer en het kopschot. Ook met het inbouwen van een laadvloer in uw bedrijfswagen helpen we u graag! Uitgevoerd met gladde plaat of met traanplaat, losse rongen, sjorogen , aluminium.


Deze laadvloer is voorzien van een oprijplaat en worden geleverd in alle . Ik weet niet of elke Tgaten in de vloer heeft voor sjorogen ? De Tdie ik had had op vier hoeken van de laadvloer een sjoroog. De antislip laag zorgt, samen met de sjorogen , dat lading niet gaat schuiven. Afhankelijk van de carrosserielengte zijn zes tot twaalf sjorogen in de laadvloer aangebracht. Nieuw voor de Sprinter is de pallethouder in de trede van de .

Vanavond was één van de verchroomde sjorogen achterin de kofferbak los. Gebruikt: Laadvloer kabelsysteem. Compleet met rongen en sjorogen. Er is ook een bagagenet leverbaar, dat is vast te maken aan de sjorogen in de laadvloer. Hiermee houdt u de spullen in de laadruimte goed en veilig op hun . Alle autotrailers zien er hetzelfde uit.


Behalve als je wat beter kijkt! Meer dan standaard: De Böckmann standaard - Dat betekent voor u: . Railsysteem voor bevestiging van de lading. DaimlerChrysler biedt vanaf nu een uitschuifbare laadvloer aan voor de lichte. Er zijn zes sjorogen voorzien die op verschillende punten aangebracht kunnen . Oprijbalk aluminium onder de laadvloer (ton).


Het gat voor de bout is mm breed. Deze kan naar eigen wens groter geboord worden. En wanneer ik die sjorogen niet nodig heb, liggen ze gelijk met de laadvloer en storen ze niet. Ook dat is bij de meeste andere voertuigen niet het geval.


Rongen in de laadvloer , opbergvak onder de laadvloer. We zorgen dan voor voorgeboorde gaten en lange bouten, waarmee je de sjorogen op de originele punten op de laadvloer kunt vastdraaien. Extra sjorogen op de zijwand.

Schuifdeur zonder raam rechts. Optioneel zijn de vloerschotels en verzonken sjorogen. Voudig verstelbare chauffeursstoel. MDF laadvloer met sjorogen.


Dit resulteert in meer bodemvrijheid én minder onderhoudsgevoeligheid. T gecertificeerde sjorogen verdeeld in de kantbalk van de laadvloer , geplaatst om. T sjorogen verdeeld in de laadvloer tegen de hoofdligger. Veiligheidsrek achter bestuurder. Radiovoorbereiding, bedrading, antenne en speakers.


Voor de breedte koos men een 2. Daanen RUD sjorogen gemonteer zodat men . TL-verlichting in de laadruimte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts