vrijdag 23 september 2016

Hydraulische dakplatenklem

Hydraulische dakplatenklem huren? Dan bent u bij Kuunders Rentall aan het juiste adres! Bent u op zoek naar een dakplatenklem ? Voorzien van een hydraulische handpomp voor het klemmen van de platen.


Dakplatenklem HTZ-DPK-5huren?

Hijsen en leggen dakplaten met en zonder. Opperen gevelstenen (huloklem). Universele hydraulische dakplatenklem voor het plaatsen van bijvoorbeeld Unilin-panelen.


Deze klem is geschikt voor alle dakplaten . De hellingshoek is traploos instelbaar. Komplete pakken pannen worden eenvoudig op de pannenkar gehesen. De kraan is met diverse hulpmiddelen leverbaar zoals een hydraulische dakplatenklem , pannenklem, een puinbak, een pannencassette en een grindcontainer.


Een dakplatenklem zetten wij in bij het plaatsen van dakplaten.

De hydraulische plaatklem klemt de platen en zodoende kunnen de dakplaten naar het dak . Optioneel (prijs per huurperiode). Huurprijs per dag: 2- Huurprijs per week: 5- Geschikt voor alle soorten dakplaten met en zonder houten rand. De betonkubel, kalkzandsteenklem, stenentang, palethaak en de hydraulische dakplaten klem helpen u bij alle denkbare klussen op de bouwlocatie. Ook de benodigde hulpmiddelen, zoals pallethaak, dakplatenklem , stenenklem,. Deze gebruiksaanwijzing geldt voor de HTZ universele hydraulische dakplatenklem de HTZ DPK 8en de HTZ DPK 800N.


Grote stabiliteit dankzij twee hydraulische cilinders. Totaalgewicht slechts ton. Machine Onderdelen en Toebehoren, Gebruikt, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats.


Tevens beschikken we over de benodigde hulpstukken, zoals hydraulische dakplatenklem voor bijna alle types dakplaten, pannenklem, palletvork, . Overige hulpmiddelen zoals manbak, puinbak, ( hydraulische ) dakplatenklem , evenaars en overige kunnen uiteraard tegen meerprijs meegeleverd worden. Het uitgebreide pakket toebe- horen: automatische pannenklem, puin- bak, pannenkarren en hydraulische dakplatenklem geeft de kraan een optimale. Kunststof rijplaten (per stuks). Maak duidelijk welk type verreiker u wenst. Standaard zijn onze verreikers uitgerust met een vorkenbord en een jip van meter.


Aug automatisch kiepende puinbak, dakpannencassette en hydraulische dakplatenklem.

Naast All-up gaat het om een zestal verhuurbedrijven met . Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. May ABSOLUUT TOPPRODUCT AAN ONKLOPBARE PRIJS. Teleboom 7 Deze jip is hydraulisch uitschuifbaar tot CM.


Kies dan voor onze elektro- hydraulische bouwkraan met een capaciteit tot 10. Gekentekende (autokraan) ghk gekentekende hydraulische kraan. Stenenklem verreiker Beco hydraulische stenenklem.


Beschrijving, Producent van de hydraulische dakplatenklem. Specialist in speciale hijsmiddelen. Jan de vrachtauto met een hydraulisch systeem gelost. Bekijk -actuele vacatures in Ysselsteyn op Jobbely.


Check ons overzicht van vacatures in Ysselsteyn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts