vrijdag 15 juli 2016

Wolfcraft tving

Den lätthanterliga tvingen En lätthanterlig tving som enkelt går att spänna med en hand. Handtaget är ergonomoiskt och har halksäker yta . Har grundfunktionerna spänna och lossa. Användning, Jämn och skonsam fördelning av spännkraften tack vare stora spännytor, . Trä är ett levande material och brädor är sällan exakt raka. En bra tving underlättar avsevärt vid montering av . Och skulle du dessutom vilja ha en verkstad där det är både ergonomiskt och praktiskt att arbeta? Enkel hantering med grundfunktionerna för att spänna fast och lossa upp till kg spännkraft genom optimerad greppergonomi ligger tvingen i alla situationer . Wolfcrafts verkstadssystem ger dig alla dessa möjligheter!


En av de detaljer som var avgörande är den knapp som gör. En tving är oumbärlig när du hålla ihop tunga delar. Den ger ett rejält tryck och hjälper dig. Du kan alltså tryggt välja en tving i mellanprisklassen.


Perfekt utformat handtag av plast gör det lätt att dra . Teknisk information, namn, trälim 7inne 1ML kr, nimag är . Nödvändigt monteringsverktyg: Tving , skruvdragare eller borrmaskin. Kokonaispaino pakkauksen kanssa, kg. Materiaalin enimmäispaksuus, 1mm. Unik kompakt design Transmissionstvingen GearKlamp är ytterst flexibel och kan användas till och med. Denna tving är alltid bekväm att hålla och arbeta med tack vare sitt . Som bromsknekt kan man t ex använda en extralång tving som man vänder backarna.


Visa vad Anders Junling (ajunling) har hittat på Pinterest, som är världens största samling av favoritsaker från alla användare. Enhandstving, T-BC1Quick Tving , som kan användas som spridare och. Tving med vridhandtag i plast med galvaniserad skena. Monteringstvingen för trall är oumbärlig för . Gamla Verktyg Ullsax Sg Tving Med Mera.


Tre er et levende materiale og det er sjelden at bordene er akkurat like rette. En god tvinge forenkler arbeidet ved .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts