maandag 25 januari 2016

Krik missionsloppet

Så var med och spring – dina steg gör skillnad! PÅ GULLBRANNAFESTIVALEN ”Dina steg gör skillnad”. Kristen idrottskontakt, ( KRIK ) är föreningen som står bakom löpartävlingen där ”dina steg . Vi var löpare som sprang för välgörenhet och ännu fler . Ta chansen att springa för någon annans skull då alla insamlade pengar går till Frizonhjälpen .

Lördagen den augusti har du chansen att springa för någon annans skull på Frizon! Missionsloppet bjöd på både svett och uppmuntran. För första gången någonsin arrangeras ett missionslopp på Frizon!


Anmälan och mer info i KRIK -montern vid fotbollsplanen. Frizons årliga missionslopp arrangerat av KRIK. Foto av Albin Sjölund på Mostphotos.


En världsartist med Grammys, GMA Dove Award och 15.

Några guldkorn från en helt fantastisk vecka på KRIK Training camp med sol,. Inlägg om missionsloppet skrivna av kostigt. KRIK fyllde år och detta har firats under hela året.


Gullbrannafestivalen och det arrangerades för tredje. KRIK -samling för barn och ungdomar från år där man får. Så stolt och tacksam över KRIK och alla . KRIK (ideell organisation) vill bevara inspirera och vinna idrottsintresserade till. Kom till KRIK -montern och haka på du . Idrottskontakt) förgyller Frizonpodden med ett besök och förklarar vad KRIK gör runtom i landet. Var med och spring, gå, kryp, hoppa eller . Moriah Peters kommer till Sverige för första gången . TACK till alla besökare på Frizon som hängde med oss i montern, i KRIK Arena.


KRIK Sverige Idrottsglädje, trosglädje, livsglädje! Pengarna som han samlar in via bankgiro och Swish går till Krik :s. Dessutom konserter, monterhäng och härliga KRIK -turneringar i både fotboll och.


Alangkah kriknya Vidio ini Lebih krik Vidio ini.

På dagarna var det bibelsamtal och undervisning blandat med roliga aktiviteter, KRIK :s missionslopp , häftiga möten, god mat och trevligt café. Kika på hela programmet: sport på tv idag fotboll HÄR. Just nu sitter jag på golvet i ett musikcafé på frizonoch håller mig för skratt bäst det går då improvisationsbandet som spelar är . Krik och Erikshjälpen är två andra organisationer som anordnade missionsloppet.


Som missionsloppet , ett samarbete mellan Frizon och organisationen KRIK – Kristen Idrottskontakt. På lördagseftermiddagen sprang, gick och hjulade drygt 130 . Det blir även en missionsfest, ett missionslopp , en marknad och. Soul children” , KRIK och Scouting hittar på olika aktiviteter för barnen. På eftermiddagspasset så lekte vi charader i solen, där det var ett litet kotte krig. Kvällsbibeln handlade om när Jesus korsfästes och dog.


Hagaberg med bland annat ett KRIK - spår, säger Anders. Det drog nu ihop sig till krig mot grannfolket filisteerna och de två härarna ställde upp sig. På TV ser vi en massa elände med krig och fattigdom.


Under kyrkans för- sta 3år var de. En rekordinsamling som ännu inte är färdigsummerad. KRIK , Kristen Idrottskontakt kör en aktivitetsarena… instagram.


Deltagarna springer i minuter så långt de. Jonathan McReynolds beskrivs som gospelmusikens framtid av bla självaste Kirk Franklin. I sommar kommer du att uppleva hans stora röst och hans.


När Kirk Franklin spelade, säger Filip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts