woensdag 13 januari 2016

Handpers holnieten

Handpers voor drukknopen, holnieten , nestels, rivets e. Spindle- handpers voor plaatsen van kleine zeilringen en andere klein metaal. Deze handpers spindel machine Small diepte maat 8. Holnieten , Oogjes, Zeilringen, Drukkers en het maken van ga. Gereedschap voor het bevestigen van holnieten , drukknopen, zeilringen aan.


Een spindel of handpers is een goede investering als u heel vaak tassen maakt.

Naast het aanbrengen van zeilkousen kunt u deze handpers ook perfect gebruiken voor het. Machines voor zeilringen, holnieten , drukknopen, ponsen en knopen met stof betrekking. Daarnaast hebben we in ons assortiment ook automaten nieten, die bij het verbinden . Dit kan zowel een handpers zijn als een automatische pers. Heeft u nog een handpers nodig om de holnieten te bevestigen?


Ook deze koopt u eenvoudig en snel bij de specialist. Wilt u holnieten kopen van de meeste hoogstaande kwaliteit? Bent u op zoek naar andere producten . In een handpers worden beide delen samengedrukt.

Ski schoenlussen om te bevestigen aan vilten schoenen, maximale dikte van het vilt millimeter. Let op, voor het bevestigen hebt u handpers nodig, of een . Dan is het raadzaam om hier dubbele holnieten voor de kopen. Een goede handpers is onmisbaar wanneer u een mooie afwerking wilt realiseren.


Geschikt voor het verwerken van zeilkousen . Een solide handpers is onmisbaar bij een permanente verbinding met holnieten. Wanneer u holnieten gaat kopen om uw producten goed mee vast te maken, is het belangrijk dat u een solide en betrouwbare handpers heeft. Behalve goede holnieten is het ook belangrijk om een goede handpers te kopen. Revolver spindel 22met inzetstukken. De laatste onderdelen heb ik (nog) niet op voorraa ik moet even op . Ook wel holnieten of klinknagels genaamd.


Ritom Mortier is daarom niet alleen de specialist voor . Dit is een handpers waarbij de rivetten onder gelijkmatige druk worden vast geduwd. Jagea Lederwaren is een familiebedrijf met meer dan jaar ervaring. We werken in een atelier in een voormalige looierij.


Deze ruimte stellen we ook open als . De bekken zijn glad en de holnieten beschadigen niet. Dat is een handpers voor het aanzetten van drukknopen of holnieten en geeft mooi resultaat.

Voor het inzetten van drukknopen, holnieten , nestelringen, durable . Binnenkort krijgen we nieuwe kleuren holnieten erbij en dubbele holnieten in maat en 34! Lamellenstroken 200x2mm, rollengte 50mtr. Stukgeverfd naturel, waterafstotend met een . Gereedschappen voor leer , zoals handpers met diverse stempels voor holnieten ,. Kies hieronder de juiste zeilringen. Bestel al uw fournituren nu bij Jan de Grote Kleinvakman.


Ontdek snel welke maten holnieten , zeilringen en nestelringen we. Een handpers om drukkers in te slaan. Deze stempel maakt het nu makkelijk om de drukkers in te slaan. De onderdelen van de stempels worden meegestuurd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts