woensdag 23 december 2015

Thule fietsendrager easyfold 931

Minpunten Relatief duur, maar je hebt wel kwaliteit, goed zoeken op internet voor de . Service aan huis en 1dagen bedenktijd. Daarom is hij geschikt om elektrische fietsen of mountainbikes mee te nemen. Bijzonder praktische, opvouwbare drager voor twee fietsen (ook geschikt voor elektrische fietsen).


Gemakkelijk op de trekhaak te monteren, geschikt voor . Compacte trekhaak fietsendrager voor alle soorten fietsen, ook E-Bike. De Easyfold XT volgde de oudere modellen Easyfold 9en Easyfold 9op. Zelfs de zwaardere E-bikes kunnen dankzij het grote draagvermogen . Deze fietsdrager is zo goed als nieuw en compleet met sleutels,. De EasyFold is een echte alleskunner, de drager . Ook voor ondersteuning en handleiding per . Fietsdrager voor fietsen, max. De drager is goed opvouwbaar om makkelijk op te bergen.


De klemkracht is instelbaar en hij heeft sloten om de fietsen en drager te beveiligen. Is dit niet de handleiding die u zoekt,. Met twee simpele handelingen monteert u de drager op de trekhaak, . NEW: verbeterde, afneembare framehouder met AcuTightTM knoppen met koppelbegrenzer (klikt wanneer de optimale kracht is bereikt). Wanneer de drager niet in gebruik is, kunt u uw ingeklapte . Thule EasyFold trekhaak fietsendrager.


Op zoek naar een geschikte én compacte fietsendrager ? Zoek niet langer want wij hebben een mooie deal voor je! Makkelijk te monteren, makkelijk te handhaven en makkelijk . Ook geschikt voor elektrische fietsen, Voorzien van 13-polige stekker. Ruimtebesparende fietsendrager van Thule. Snelle levering, Bezorging mogelijk.


Op Pad test fietsdragers voor op de trekhaak. De fietsendrager test met vergelijk beste trekhaak model op de auto. De volledig opvouwbare, compacte en gemakkelijk te gebruiken fietsendrager voor op de trekhaak voor alle soorten . Uit een review op internet begrijp ik dat de stang waarop de . De ANWB heeft fietsendragers getest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts