dinsdag 29 december 2015

Rvs flexibele slang water

Warmteservice kan u alles vertellen over de voor u meest geschikte flexibele aansluitslangen. De GAMMA flexibele slang - ook wel bekend als een sanitairslang - heeft een temperatuurbereik van maar liefst 70¿ en is gemaakt van sterk roestvaststaal ( rvs ), . De flexibele slangen kunnen vrij hoge temperaturen verdragen en dus is warm water geen probleem. Industriële roestvast staal flexibele slangen toegewijd aan professionelen.


C), met een druk tot ±bar. Roestvrij stalen slangen AISI316L met RVS vlecht AISI304.

In feite zijn flexibele slangen niets anders dan lange koppelingen die gebruikt worden op lastig bereikbare plaatsen. De slangen zijn voorzien van draad- of . Bent u op zoek naar flexibele slang ? Bij MATTECH bent u aan het juiste. Veel verschillende aansluitingen. De leiding kan zich flexibel aanpassen aan de lokale omstandigheden, zodat het water vrijelijk kan stromen naar de Cv-ketel of boiler.


Flexibele slangen voor toepassing in CV- en koelinstallaties. Een flexibele aansluitslang bestaat eigenlijk uit twee slangen die in elkaar zitten. Het water stroomt door de kunststof slang.

De rvs slang dient als versteviging en bescherming voor de kunststofslang en zorgt ervoor dat deze niet snel kan . Aansluitslangen voor water. De temperatuur ligt hoger dan 50°C maar lager dan 100°C. Een te krappe buigradius beschadigt de slang.


Wiesbaden 304-Tulsa RVS keukenkraan met zwarte slang en handdouche. Ik verkoop heel veel mooi gereedschap en onderdelen, zie mijn vele interessante advertenties. Itho Daalderop VarioTouch kokend water kraan chroom rond elektronisch. DN Accessoires Waterluxe Waterontharders Waterontharders.


Met roestvaststalen flexibele slangen voor de verwarming- en. Het kan daarbij gaan om zowel de kraan voor warm water als die voor koud . RVS flexibele slang , haakse wartelaansluiting. Ik zou vanaf de foto bijna zeggen dat de flexibele slang nog een kunststof.


Deze flexibele fecaliënslang (zgn. zwart water ) is geurdicht en heeft een ingewerkte stalen spiraal. Tweedelige roestvast stalen klembanden ( rvs 304). Onze rvs slangen zijn geschikt voor lucht, stoom en rook (tot 600° graden). Toepassingen: UV bestendig, Flexibel slang voor perlsucht, Koud water , Industrie.


Perslucht- water PVC-slangen met draadinlage voor hoge drukken bar . Slangen in alle soorten en maten: van kunststof tot rubber en van metaal tot thermoplastisch materiaal en teflon. Bekijk op de website het actuele assortiment!

Groot assortiment Metaal omvlochten slang snel en gratis thuisbezorgd! Complete uittrekbare rvs slang met sproeikop en LED verlichting t. Injection Blow Molding Machine Injection Molding Plastic . RVS omvlochten drukslang met knie cm. Speciale watermuuruitloop voor in vandaalbestendige ruimtes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts