dinsdag 29 september 2015

Dekselvat 200 liter

Uw beheer van gevaarlijke stoffen is in veilige handen met dit afvalvat van 2liter. Vaten zijn dus niet nieuw en hebben geen deuken, maar zijn niet zo mooi als nieuwe vaten. Inwendig zijn ze schoon je kunt met klemband en afneembaar . Veel gebruikt zijn de liter en de 2liter stalen vloeistofvaten. Een dekselvat is een vat waarvan het deksel en het vat los van elkaar zijn, maar verbonden .

Zo goed als nieuw 2liter stalen vat. Voorzien van afneembaar deksel welke middels een stalen klemring wordt afgesloten. Transport van gevulde kunststofdekselvaten en konische dekselvaten van 1tot 2liter inhoud - verstelbare vataanslag t. Met deksel en spanring klem volledig zuiver ton vat. Deze pin is ontdekt door Leon Wubbe. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Blauwe 1liter dekselvat zonder handvaten.

Nature - Regenton 2l opvouwbaar. Wilt u meer verfafval kwijt dan kunt u ook kiezen voor een container van 8liter (circa 1kilogram). Deze stalen vaten 2liter kunnen voor € 1met de post goedkoop bij u thuis afgeleverd worden. De kostprijs is slechts € per stuk. Gecoate metalen vaten van 2liter (184kg).


Verkrijgbaar als dekselvat met spanband of als bondelvat met gewone afvulmond. Materiaal: HDPE-levensmiddelengeschikt. Dekselvat kunststof tot 2liter (UN goedgekeurd).


Kleur romp: Wit Kleur deksel: Oranje Detail: met extra grote vulopening, Ø: 2mm kunststof vaten . Het logo wordt geplaatst in het midden van het vat en de . Drukhouders met tot vloeistof verdicht gas. Verpakkingen die strijdingsmiddelen bevatten. De inzameling en het transport geschiedt middels een 2liter dekselvat met UN keur.


Uitvoering: geschikt voor 1x 2liter dekselvat. Voor metalen of kunststof vaten van 2L met opstaande rand.

Trisure, mannelijk: voor vaten van 2l kunststof (draadeind mm). Aanvraagformulier afvoer Gevaarlijk afval. Ik wil graag mijn klein gevaarlijk afval ( KGA) laten afvoeren, conform de condities van INKOPER MKB.


Indien bij aanlevering afwijkingen geconstateerd worden op beschreven . Het vat is zwart van buiten en kaal staal van binnen dus uitbranden is niet nodig. Deze dubbelwandig verpakte filter dient stabiel op een pallet of op zijn beurt in een 2liter metalen dekselvat geplaatst te worden. Gemakkelijke bevestiging op een vat van 2L , met een diameter tussen 5en 5mm. Kunststof vat 2liter , gemakkelijk in gebruik.


Dit blauwe kunststof vat met deksel is gemakkelijk te vullen. De emballage dienen (zo mogelijk per afvalstroom) geplaatst te worden op deugdelijke pallets. In een liter dekselvat (PED) of 2L metalen dekselvat (MED).


Stalen dekselvat 2L blauw UN incl. Verbranding met energierecuperatie en gaswassing (cementindustrie). DEKSELVAT MET GROTE VULOPENING L MET HANDGREPEN.


VERRIJDBARE OVERPACK VOOR STANDAARD DRUMS ( 2-2LITER ). Nieuwe stalen dekselvaten L tot 2L. De nieuwe metalen dekselvaten zijn voorzien van een totale opening die gesloten kan worden met een deksel met . Abonnement conforledigen 6liter kunststof, 533. Aanmelding gevaarlijk afval voor de branche Autodemontagebedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts