donderdag 10 september 2015

Afmeting boxkleed

Er zijn veel verschillende afmetingen voor boxen en boxkleden. In dit artikel vind je gemakkelijk welk boxkleed in jouw box past! Onze box is 80x1echter een heel mooi boxkleed dat ik gezien heb, is 90x100.


Nu staat de box nog niet in elkaar dus passen lukt nog niet. Een boxkleed is bedoeld voor in de box van de baby. Daarom is het verstandig om eerst de afmetingen van de box op te .

De maten van boxen en boxleden zijn namelijk niet universeel. Past geen enkel boxkleed perfect in de box? Samenstelling badstof: katoen polyamide.


Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen het laagste tarief! Prachtig dubbelzijdig boxkleed met mooie print. Het boxkleed is mooi en stevig gevul waardoor je kindje . Super zacht boxkleed van Dirk de Draak.

Boxkleden zijn er in verschillende . Met verschillende afbeeldingen en afgewerkte details. Uitgevoerd in mooie, zachte pasteltinten. Ook te gebruiken als leuk speelkleed.


Maak een keuze uit één van de vele breipatronen en kleuren. Elk boxkleed is tweezijdig te gebruiken en verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Dit boxkleed heeft een afmeting van x 100cm. De afmeting van dit Jollein boxkleed is . Of je nu een roze boxkleed x 1zoekt . We bieden een 2-tal standaard maten aan maar we kunnen ook een boxkleed voor je op maat maken. Afmetingen Beschikbaar in 75×en 80x100cm.


Het wafel boxkleed Amsterdam zorgt er niet alleen voor dat je baby heerlijk ligt maar. Mooi boxkleed van Jollein uit de Waffle collectie in de kleur jade. Combineer een box met een boxmatras (extra zacht) en een boxkleed (wasbaar). Net zoals de voorgaande is een boxkleed voor een tweeling in verschillende opdrukken, . Het hand gemaakte ecru boxkleed van Anel is van 1 katoen. Op dit boxkleed kunt uw baby veilig spelen, kruipen en slapen.


Hangloose Baby staat voor vrije bewegingsontwikkeling en is een boxkleed , speelkleed en babyhangmat in één.

Verzendkosten €Vanaf €5- gratis verzenden binnen NL. Snelle levering dagen bedenktijd. Dit leuke boxkleed uit onze Confetti Knit collectie is stone green met een spikkeltje in het breisel. De bovenkant is gemaakt van stevig katoen en heeft een achterkant van zachte wafelstof.


Het speelkleed is geschikt voor in de box of voor op de grond. This Pin was discovered by Miriam Steinhauser. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Heerlijk zacht boxkleed van het merk Childhome, nu in verkrijgbaar in diverse kleuren. Op dit vrolijke boxkleed van Jollein ligt je kindje lekker comfortabel zacht in de box,. Let bij de aanschaf van een boxkleed goed op de afmetingen.


Door de grote afmeting is dit boxkleed ideaal voor in een tweelingbox maar ook . Wil je zelf graag de stoffen van je boxkleed mixen en matchen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts