woensdag 13 mei 2015

Gesloten aanhanger

De gesloten aanhangwagen werd vroeger veelal marktwagen genoemd omdat dit type aanhangwagen voornamelijk werd gebruikt door marktkooplui. Op zoek naar een gesloten aanhangwagen ? PAK Aanhangwagens heeft een ruim assortiment met enkelas en tandemas uitvoeringen verkrijgbaar. Koop of Verkoop gesloten aanhanger op Marktplaats.


In zeer nette staat aanhanger geremd met gesloten opbouw afm 2x 1x 1nieuwe vloer 18. Door zijn veelzijdigheid in toepassingen is de SARIS Opbouw een gewilde aanhangwagen bij professionals.

Deze gesloten aanhangwagen biedt een ideale . Zoekt u een enkelas gesloten aanhangwagen ? Bekijk het assortiment van Aanhangwagens Zuid-Holland. We hebben altijd een gesloten aanhanger die bij u . Voor een scherpe prijs kunt u onze gesloten aanhangers voor verschillende periodes gebruiken. Dan heeft u onze gesloten aanhanger.


Een gesloten aanhanger is optimaal uitgerust voor het vervoeren van allerlei soorten goederen en materialen. De Sapphire-serie van HAPERT bestaat uit .

Theo Stet verkoopt al bijna jaar nieuwe en tweedehandse aanhangwagens. Goedkope gesloten aanhanger verhuur is de oplossing. Wanneer je kiest voor een gesloten aanhanger , dan weet je in ieder geval zeker dat je . Gesloten Aanhangwagen vindt u bij Betanco!


Konag is gespecialiseerd in de verkoop en levering van diverse gesloten aanhangwagens. Hapert aanhangwagen huren voor euro per dag bij Xtra Materieel Verhuur . Dit type aanhangwagen is standaard voorzien van deuren aan . Volpoly- gesloten aanhangwagen Rexus. Bij Carwash Heemstede kunt u zowel een open als gesloten aanhanger huren. Ook kunt u bij ons een autoambulance huren.


Zoek de wagen op een van onderstaande sites en informeer altijd naar onze speciale prijzen ! Dan is een enkelas variant vaak al voldoende voor u. Deze modellen zijn licht qua gewicht en voldoen voor velen . U kunt beschikken over een zeer robuuste aanhanger. Wilt u een Agados gesloten aanhanger kopen en het liefst een beetje goedkoop? Bekijk dan het actuele aanbod op aanhangerplein. Voor informatie om een tweedehands gesloten aanhangwagen of 2e hands aanhanger gesloten of occasie dichte aanhanger aan te kopen, verkopen of te .

Deze aanhanger word vaak door mensen gehuurd die willen verhuizen. De te vervoeren goederen zijn beschermd voor weersinvloeden . Nieuwe enkel as 207X1gesloten aanhangwagens te huur met huif, promoHapert Plateauwagen. Aanhanger Kopen geeft u direct de goedkoopste prijs ! Zeker zijn dat uw materiaal niet nat wordt en veilig aan komt op plaats van bestemming? Maatwerk gesloten aanhangwagen van EBO VAN WEEL die voldoet aan al uw wensen!


Als tandemasser of tripple-asser met PLYWOOD opbouw. En nog iets maakt uw Böckmann gesloten aanhangwagens tot een echte. Tevens kunt u bij ons terecht voor het huren van een aanhangwagen, onderhoud. Door het robuuste achterkader is een . Optioneel kan de Twins Trailers gesloten bakwagen worden verhoogd naar 2cm.


Speciaal voor kleine ladingen of voor de vakantie, kunt u nu ook een kleine gesloten aanhanger bij ons huren (laadvloer 1x cm.). Bij Premio Roban kunt u gemakkelijk en snel een aanhanger huren. Ook voor nieuwe gesloten aanhangers enkelas of tandemassers bent u bij HOWK aanhangers op het juiste adres.


Korte levertijden en scherpe prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts