donderdag 7 mei 2015

Catchtank olja

OBP oljecatchtank fångar oljedimma från motorns vevhusventilation. En oljecatchtank är ett måste vid höga varvtal eller trimmad motor. OBP Motorsport Catch Tank Olja Liter (skvalpskydd).


Vi har mångårig erfarenheter med Nuke Performance och har i lager. Catchtank för att samla upp olja ifrån vevhusventilation.

Bränsle catch tank 1L med AN-kopplingar. Varumärken Nuke Performance Catch Tank Olja. Catch tank - NUKE PERFORMANCE CATCH TANK LITER - STREET VERSION. Antal: Styck Lägg till i önskelista. En riktigt stor och högkvalitativ Catch Tank för olja.


Tanken är försedd med ett litet luftfilter på toppen för bästa ventilation. Påfyllningslock med svetshals 25mm. B - Oil catch tank , samlar olja och oljeslam från vevhus ventilationen - instället för att skicka in det i insuget igen.

NOOZE SQUARE 1L OIL CATCH TANK CHROME WITH CAP. Mattsvart catch tank för bränsle eller olja. Kvalitetsprodukt tillverkad i 3mm aluminium, anodizerad mattsvart.


Försedd med 6st ANanslutningar (hona) och. Anslutning på toppen för filtret: AN(hane). NUKE Performance Catch Tank liter - Competition version.


EndastUS$46 köp Aluminiumlegering olja Catch Tank - svart (500ml) från DealExtreme med gratis frakt nu. En välventilerad motor är inte lika benägen att läcka olja som en dåligt ventilerad motor. OBS: Som filter för motorns vevhusventilation bör det av miljöskäl endast . Har alla andra grejer å fräste till en frän tank . Forge Motorsport har tagit fram en vevhus ventilations lösning för att slippa att olja kommer in i insuget på 0TFSi motorn (EA888) IHI turbo.


Hvor ville det vært mest optimalt og best å plassert catchtank til olja ? Det gjør vel ikke noe om olja i tanken blir varm? När jag rensat min catchtank så är det inge olja i den utan bara en massa röd färgat . Sedan så bör en liten catch tank med retur för ev olja också då det . Efter att ha kört race o rätt hård körning i en vecka , dag in o dag ut , så märkte jag idag att det har kommit lite olja i botten på catch tanken.

Men hvorfor bensinsmak av den gråe olja ? Ellers går scooteren som normalt å jeg får ingen feilkoder på verken olje trykk eller nivå. Jo vill inte få in all olja i intercoolers och insug, då tanken slog mig att bygga en. Avtappningsplugg samt nivåindikeringsslang. Fördelen med catchtank isf för rakt ned i gatan är inte bara miljön samt mindre olja på vägen (halkrisk för andra motorcyklister i tex rondeller).


Tillverkad i högglanspolerad aluminium! Med nivåröret ser man snabbt hur mycket olja som samlats upp i tanken. Racing GTär en utmärkt olja för mycket krävande motorer. Håller din olja fri från förorening av vatten”.


Riktig plassering av olje catchtank. Sierra: Har fått tak i catchtank til olja på iS motoren min, tenkte det var greit å ha når jeg skal på . Saab900STCR skrev: Den lilla mängd olja som man kan se i. En extra eller en catch-tank med bättre kylning i sig brukar förbättra det . Jag hade ett problem med Alfką, ett spjäll som saknades mig en hel del olja med Odmy. Så jag separerade kabel-odmy, och jag gav det . Eftersom det inte finns någon anledning för mig att ha en lite extra vatten i datorn så fick det bli jakt på en catchtank för olja.


A return catch tank for the radiator and fuel is required within all types of racing. Dags att höra lite vad panelen anser om catchtank. Läser man på nätet går meningarna som vanligt isär och skapar diskussion och det behövs . Men den är inte världens mest effektiva, så det blir nog en del olja i rören.


Har montert oil catch tank , men den fyller seg med vann (!). Frågan där är vad ska man ha för catch tank ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts