donderdag 26 maart 2015

Torx schroevendraaier

Bekijk het aanbod online en reserveer direct. Schrijf de eerste review over dit product. Levertijd: tot werkdagen.


Uitvoering: met ronde, verchroomde kling van hooggelegeerd speciaal staal . TORX SCHROEVENDRAAIER TGISS.

Punt: TSchachtlengte: 300mm, Totale lengte: 400mm. Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Schroevendraaier T-greep torx.


Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te. Perfect voor het vervangen van uw . Rood transparant slagvast hecht van cellulose-aceto-butyraat, met een grote kracht overbrenging. De kling is gefabriceerd van speciaal staal vernikkel . Reuze assortiment en nergens goedkoper!

Materiaal: Chroom-molybdeen staal. Totaal lengte inclusief handvat: 1mm. Cheyns biedt een ruim assortiment voor de elektroprofessionals. De koppen zijn gemaakt van hoogwaardig . This offset screwdriver is a custom product for the SECUNORM 590. With the hexabular socket on the one side you can . Erwi Aandrijftechniek is een Technische groothandel voor industriële aandrijfelementen.


Deze artikelen bevinden zich in grote hoeveelheden in ons magazijn. Torx schroevendraaier Tamper Resistant( met boring ) met Ergo-greep en microvezel grip. Hoogwaardige Kraftform Plus schroevendraaier van Wera. Een schroevendraaier Torx om diverse kleine reparaties zelf uit te kunnen voeren.


Böker Plus Toolkit torx - schroevendraaier : Handige torx - schroevendraaier met maten: Ttot T15. Torx - schroevendraaier - schroevendraaier voor uw Hand tools on Mecatechnic. Vul je gereedschap aan met deze Smoos torx schroevendraaier Tx mm.


De schroevendraaier is voorzien van een anti-slip profiel en een handige . Deze schroevendraaier heeft zes hoekpunten in stervorm, met als voordeel een betere overbr.

Extra lange Trinamic- schroevendraaier met ergonomisch gevormde handgreep. Een torxschroef is een schroef die met torx gereedschap moet worden. Dit product is momenteel niet op voorraad bij . Inbus en torx schroevendraaier set, merk: TOP CRAFT. Verchroomde kling, punt in gehar gebruineerd staal voor een perfect houvast van de schroef.


Ergonomische handgreep met . Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad! Handvat: Kraftform met roll-off, multi-component. De XM-serie behoort tot het beste wat op de markt wordt aangeboden.


TengTools schroevendraaier met Torx tip. Maat: TXLengte schacht: 100mm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts