dinsdag 31 maart 2015

Manbak te koop

Te koop werkbak manbak werkkooi voor heftrucklepels. Hoogwerker- manbak valbeveiliging set met harnas en vallijn. Neem contact op met de verkoper van Werkbak verreikers.


Klik op het plaatje om meer details te krijgen. Neem direct contact op met de verkoper van Werkbak graafmachines. Type: Heftruck Technische staat: goed GROTE PARTIJ MANBAKKEN.

Werkbak met gereedschap dat iets ouder is maar in goede conditie. Kleine bak heeft roterend… € 200. Om de veilgheid van de personen in de werkbak te garanderen zal de machine voorzien zijn van een speciaal programma bij bijbehorende . Aangezien het verboden en gevaarlijk is om personen op een pallet te heffen, is de werkbak heftruck ontwikkeld. Het is een veiligheidskooi voor de heftruck, . Tweedehands Manitou NACELLE 2MT FIXE MANBAK Overige bouwmachines te koop.


Compleet met: radiograaf, hydraulisch verbreedbare manbak en vorken. BKF is door onze opdrachtgever Mannen van Staal ingeschakeld om het hijswerk ter plaatse en transport naar Boazum en Leeuwarden te regelen.

Boels Rental maakt gebruik van cookies om deze website correct te laten functioneren. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze . Werkbakken zijn onmisbaar voor werkzaamheden op . Nieuwe en gebruikte heftrucks. Grote partij manbakken aanbieding! Door gebruik te blijven maken van de site gaat u hiermee akkoord.


Hier vindt u alle nieuwe en tweedehands manbak advertenties. Ook iets te koop of te huur? Jako WB-2P Manbak Manitou CE. In deze sectie bieden wij geregeld spullen te koop aan. Zoek voor gebruikte werkbak.


Standaard met snelwissel cw0 andere uitvoeringen op aanvraag. Afmetingen bak x 70cm, materiaal staal en. Merlo verreikers zijn via Verschoor BV te kopen of huren. Graafbak maakt de minigraver geschikt om vijvers aan te brengen in een tuin.


Oude houten werkbak te koop , kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. WERKBAK werkkooi kooi manbak veiligheidskooi NIEUW. Snel, simpel en veilig koppelen van accessoires, zoals manbak of lasthaak.

Bovendien kunt u zelfs kiezen uit huren of kopen. Of huur de Magni machine van uw keuze eerst en besluit dan of u overgaat tot koop. Koop , onderhoud en opslag 13. Machines voor verschillende sectoren, of u nu . De gebruiker kan hierdoor vanaf afstand rijden, de stempels afzonderlijk regelen, en hijsen.


KAVEL OP UNIEKE LOCATIE TE KOOP. Met een kraan met manbak van de firma Schot werden Freddie de Klein en Foeke Veenstra naar boven gebracht. De machine beschikt standaard over zeer veel functies, maar is desondanks toch eenvoudig en intuïtief te besturen. De manbak was zo groot dat er twee stoelen instonden, een tafeltje en.


En de dames die de foto zouden maken, bleken het aanzoek gefilmd te hebben. Eurosupply Hoogwerksystemen B. Moerdijk, biedt hun klanten de ruimste keuze aan van schaarliften, telescoop-knikarmhoogwerkers, autohoogwerkers of. Brandstof: LPG, Automaat, Diverse heftrucks te koop Voor het uitgebreide aanbod van meer dan. Werkbak Manbak voor aan lepels en met euroaansluiting .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts