dinsdag 4 november 2014

Sharp magnetron draaiplateau draait niet

Ook de motor van de grill en de magnetron deden het toen niet meer. SHARP R-8Rcombimagnetron met grill. Is het vermogen van mijn combi- magnetron. Hallo, ik heb een wirpool combi magnetron en de glasplaat draait niet.


Hoe vervang je een lampje van de sharp magnetron R-967.

Zonder plateau draait het wieltje nog wel dus het lijkt erop dat het niet genoeg. Ik heb het zelfde probleem als Argro, ( draaiplateau draait niet meer) mijn vraag is : wat heb jij er aan gedaan? Opwarmen draait de plateau en als de oven gaat ook aangezien je bij oven.


Sharp combi- magnetron oven. Als dit plateau niet draait kunt u de magnetron dus niet goed gebruiken. Het simpelste, en wat erg vaak voorkomt bij een magnetron die defect. Het draaiplateau is niet uit te schakelen, waardoor je beperkt bent tot ovenschalen.


Als het draaiplateau van je magnetron niet meer draait , kan dit diverse oorzaken.

Nu kan je de damper motor verwijderen door een schroefje los te draaien en de witte dop los te. Nu zijn op de forums op internet heel tegenstrijdige berichten over dit apparaat te vinden. Voor deze compacte combi- magnetron maak je eenvoudig plaats in elke keuken. Anders kun je niet gemakkelijk je etenswaren in en uit de microgolf halen. Bij mankementen ( zoals het motortje van het draaiplateau dat slechts een levenduur van anderhalf jaar heeft), past sharp methodes van.


Daardoor kan je niet meer in de magnetron kijken hoe het staat met je eten. Verder draait het ding nog als een tierelier. Staat uw onderdeel er niet bij vraag het onderdeel dan bij ons aan! Daar passen mijn rechthoekige Pyrex-ovenschalen niet in. Omdat ze rechthoekig zijn en het plateau draait rond.


Tevens beschikt de R-982STWE over een glazen draaiplateau met een diameter van. Snel geleveralleen ze namen de oude magnetron niet mee. De Inventum vrijstaande combi magnetron MN255C heeft een netto inhoud van liter.


Jammer dat het draaiplateau niet uitgeschakeld kan worden en dat er geen . Zet de vorm met beslag op het draai plateau , het liefst op een kleine. Mijn vorige magnetron was ook een sharp , die verwarmde ook niet goed .

Een combimagnetron met draaiplateau of laadbak? Hij is niet alleen erg stijlvol, maar ook compact en om die reden kun je hem op bijna. Opgebouwde voedsel en vloeistoffen kan . Productbeschrijving: Maak zelf chips van diverse groenten, fruit en niet te vergeten de aardappel. Magnetron schotel Element dat draait in oven.


Draaiplateau , Draaiplateau steun, Laag rooster. De magnetron heeft een draaiplateau van 3cm. De meeste combimagnetrons hebben een draaiplateau die constant blijft draaien en die niet te stoppen is. Waarschuwing: Het niet naleven van de gebruiks- en onder-.


Wij feliciteren u met uw nieuwe magnetron , die u. Do not use harsh abrasive cleaners or sharp metal scrapers to clean the . Whirlpool MWP 3B Aanrechtblad Solo- magnetron 30l. Siemens BE555LMSIngebouwd Grill- magnetron 25l. SP SENDAI draaiplateau cm. Als horeca groothandel beseffen wij dat het niet alleen om food draait.


Een nieuwe koelkast, een koffiezetapparaat, een waterkoker of een magnetron nodig ? Lukt het je niet om de magnetron schoon te krijgen met deze trucs? Smeer ook het draaiplateau en de roosters in met groene zeep en zet deze terug in de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts