woensdag 19 november 2014

Inrijwielklem motor

De stoere mat zwarte inrijwielklem is ideaal voor (winter)stalling van uw motorfiets. U rijdt uw motor eenvoudig in de inrijwielklem. Vind inrijwielklem op Marktplaats.


Inrijwielklem inrijklem wielklem parkeerklem transportklem. U heeft nooit meer hulp nodig bij het klussen aan uw motor !

Voor 17:besteld = morgen in huis. Gemakkelijk door te boren en aan de grond te . Deze motorstandaard is ideaal voor het opkrikken van uw wiel - Met deze motorstandaard kunt u veilig en eenvoudig uw motor reinigen, onderhouden en . Unsubscribe from Datonatools? Veilig uw motorfiets vervoeren, dat kan met de motor steunen van TrailerPlus! Deze klein model inrijwielkelm is erg handig om uw motorfiets rechtop te houden tijdens bv het poetsen.


Hij is ook erg handig om op een a. Bovendien is het erg belangrijk dat een motor stabiel en stevig staat wanneer.

Een must-have voor elke motorrijder is deze stabiele inrijwielklem. Kortom, deze inrijklem is ideaal voor het vervoeren van uw motor , maar ook voor. Voor euro lijkt het me een koopje. Het is net of de motor er zich tegen verzet. Uw motor staat in de garage scheef op zijn zijstandaard en neemt daardoor te veel ruimte in de altijd volle garage of . Je verlangt naar het gevoel dat je motor stevig en solide op zijn standaard leunt.


Bijvoorbeeld van brommers en oudere motoren. Motorfiets inrijwielklem model 2. Met deze inrijwielklem voor je motorfiets ben je zeker dat je motor stabiel blijft staa. Deze stabiele inrijwielklem is erg gemakkelijk te gebruiken, u rijdt met het voorwiel in deze inrijklem en door het kantelmechanisme staat de . Voorwiel inrijklem motorfiets , inrijwielklem , Inrijklem , Voorwiel klem. De klem kantelt naar voren toe dicht zodra het voorwiel erin geduwd wordt , . Wielklem motor compact model. Inclusief belasting Hors frais de . Echt een hele leuke motor om een dag lekker te toeren en daar wanneer nodig heb je meer dan.


Deze super handige inrijwielklem houdt de motor direct overeind wanneer je deze in de klem rijdt.

Voor informatie om een tweedehands motorfiets-standaard of 2e hands motor standaard of occasie motor paddockstands aan te kopen, verkopen of te huren in. Losse motorsteun voor uw motor. Goed afgewerkt, degelijk en eenvoudig gebruiksgemak. Het voorwiel klemt stevig in de steun, waardoor uw motorfiets stevig . Zeer fraai uitgevoerde inrijwielklem om uw motor of motorfiets in te steunen. Deze inrijwielklem is ook ideaal om achter op een camper te gebruiken om de.


Omschrijving: INRIJWIELKLEM ROOD. Deze standaard voor je motorfiets is een speciale standaard waarin je de voorwiel van je motor plaatst. Deze robuuste en eenvoudig bedienbare inrijwielklem. Deze universele inrijwielklem is eenvoudig in montage en gebruik.


Geschikt voor montage op een ( motor ) hefbrug, heftafel, . Ook te gebruiken in een bestelbus of aanhanger om je motor , v r het vastsjorren, in te klemmen. Hallo allemaal, ik heb gisteren net een Datona inrijwielklem opgehaald. Wij hebben een groot assortiment aan inrijklemmen, paddockstands, en motorliften. POWERplus Racehorse , motor fiets die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts