maandag 16 juni 2014

Papier pers

Is een papierpers geen overbodig luxe voor u? Allmarec heeft een breed assortiment papierpersen om de afvalhoeveelheid te reduceren. Vind papierpers op Marktplaats. Machine, papierpers , persmachine, balenpers, dozenpers Gebruikte papierpers elektrisch 98-0306gb prijs per stuk € 250- excl.


Btw ( € 302incl. Btw ) af . Bespaar ruimte en geld met een papierpers. Gecomprimeerde balen karton en papier optimaliseren uw bedrijfsvoering. Duurzame afvalverwerking loont. Papierpers om briketten te maken.


Maak briketten van oud papier of oude kartonnen dozen voor uw kachel of haard. Dat is pas geld besparen en bovendien . Wanneer u dagelijks een hoop papierafval heeft is een papierpers echt een uitkomst voor uw bedrijf. Bekijk onze verschilende formaten van papierpersen hier.


Met de papierpersen van Velthof Milieutechniek perst u uw papierafval in balen. De gewichten van de balen variëren, afhankelijk van het . Uw Machines papierpers kopen doet U bij Kruizinga. Lage prijzen, Grote voorraden. COLAD pneumatische automatische balenpers voorkomt rommel en ergernis in uw bedrijf.


Krachtige papierpersen en foliepersen persen alle veerkrachtige materialen . Tevens worden de balen door de pers samengebonden en zijn daarna eenvoudig te . Je zocht naar: kleine papier pers ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. De jongeman kwam met zijn arm bekneld te zitten in een papierpers. Meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter . Unsubscribe from bloembak baksteen? Model: papierpers bergman; Beschikbaarheid: Op voorraad.


Omschrijving; Beoordelingen (0). Een papierpers of kartonpers (balenpers) is dan de ideale oplossing voor het aanzienlijk reduceren van het volume en de hoeveelheid arbeid/tijd die hier aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts