vrijdag 6 juni 2014

Elvinsch

Praktisk lyftvinsch med fjärrkontroll. Konstruerad för vertikal lyftning, lastning och säkring. För montering på jeep, SUV, pick-up, 4-hjulig terrängmotorcykel m. För tunga laster upp till 500kg Perfekt för att lyfta det tyngre byggmaterialet på exempelvis byggarbetsplatsen.


PMH Eldrivna vinschar finns i kapaciteter från 1kg till ton. Funktioner: - Kraftfullt och pålitlig reversibel Heavy Duty permanent .

Syftet med projektet har varit att utveckla en ny elvinsch med unika egenskaper, bland annat beträffande montage på båt, styrning och drivning, men framför allt. Levereras med fjärrkontroll och sladd. Finns med 3-fas eller 1- fas motor.


Elvinsch för montering på kabelstege. Dragkraft: 1-fas: 2kp – 3-fas: 4kp. Produktinformation Horn Alpha elvinsch 5Q. Frikoppling i trumman för att kunna rulla av vajern snabbare för hand.


Allt från ATV och bil- applikationer till industri och mobila installationer.

En bärbar nockvinsch avsedd endast för dragning av kabel på regelstege. Elektriska vinschar, för lyft och drag. Vinschen består av motor med växel, . Smidig och kompakt konstruktion med svetsad trumma, komplett med vajer och krok.


Grillar och allt annat man behöver till villan eller fritidshuset. Bra pris, fri frakt och dagars öppet köp! Stort sortiment av sportfiskeprylar, fiskeutrustning båttillbehör från kända varumärken. Through online auctions PS free capital tied up in vehicles, machinery and equipment. Stort utbud med snabba leveranser över hela Sverige hos ATV huset.


Jag tror du kommer bli besviken på hastigheten på en elvinsch. De flesta är väldigt lågt utväxlade och hastigheter på meter per minut är inte . Vi kan inte garantera ett specifikt varumärke. Köp Lyftbom till elvinsch på Verktygsboden. Ge din bedömning genom att klicka här.


Böjningar: elvinsch , elvinschen, elvinscher, elvinscherna. Just nu upplever vi störningar i vår e-handel på grund av tekniska problem. Vi arbetar med att lösa dem så snart som möjligt.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. CT1med elpump och elvinsch och trådlös fjärr.


Båten tas upp så att vagnen på skenor tas nere i vattnet, båten körs på och vagnen tas upp med antingen hand vinsch eller elvinsch. En barbar nockvinsch avsedd endast for dragning av kabel pa regelstege. Namn, Beskrivning, Artikelnummer, Rek. Universalprofil för montering av elvinsch och wirestyrning.


Försedd med ett stort antal förborrade hål, dels för montering av vinsch och . Läkemedelsverkets referensnummer: . Ny elvinsch , winsch in-a-box med två tins dragkapacitet. Funkar grymt bra, enkel att hantera och kan användas nästan överallt. Inga produkter hittades som motsvarar ditt val. FOGELSTA FÄSTPLÅT BATTERIKONTAKT ELVINSCH.


Det finns en del som kan gå fel när man sjösätter en båt med trailer. Men gör man rätt så är det både smidigt och. Joey, kunde ingen ha lyft henne från stolen mot hennes vilja, inte ens med en elvinsch , om man ville använda en sådan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts