donderdag 6 september 2018

Gaatjes maken in leer

Deze gaatjesmakeris geweldig om gaatjes te maken in leer … Meer. Je kan nu extra gaten maken in je riem met de PWR Work gaatjesmaker riem! Met een gaatjestang of revolvertang kan je makkelijk gaatjes maken in leer , riemen, tassen en textiel.


Veel van de gaatjestangen hebben een roterend deel . Met een priem en een hamer kun je een gaatje maken in de riem.

Met deze GAMMA-revolvertang met een diameter van 2mm tot en met 5mm ponst u gaten in onder andere leer , textiel en. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Hoge kwalitetit tang geschikt om scherpe gaatjes te maken in papier, karton, leer etc. De diameter van de gaatjes die je met deze tang kunt maken zijn: 2. Een gaatjes , ook wel revolvertang genoemd van Prym is een must als je gaatjes gaat maken om.


Makkelijk gaatjes maken in diverse materialen met deze gaatjestang, ook wel. Voor het maken van gaten in leer , textiel en kunststof.

De Skandia gaatjestang 2mm voor het ponsen van gaatjes in leer , textiel, karton en kunststof. De gaatjesmaker is gemaakt van metaal en kan gaatjes maken in leer , stof, plastic, karton en veel andere materialen. Een mooie lederen riem kan eenvoudige kledij toch meteen afwerken en heel chique maken. Met deze tang maak je eenvoudig gaatjes in onder andere leer , metaal en vilt. Gebruik onze slagstempels om mooie creaties te maken.


Nieuw: tang om gaatjes te maken in leer (Tuigage) - Te koop in Brugge. Met deze gaatjestang ponst u gemakkelijk gaatjes in leer en textiel. KINZO Gaatjestang en popnagelset Ideale set voor het maken of repareren van dekzeilen, . Om de reparatieplek onzichtbaar te maken , moet de schadeplek na de reparatie met COLOURLOCK Leder Fresh in passende kleur aangepast worden. Met de gaatjestang is het zo zwaar, zeker in dik leer ! Je schuift nu eventueel de passant weer over de riem heen en schuift de riem dan voorzicht terug in het stukje leer wat nog aan de gesp vastzit totdat de gaatjes. Hoge kwaliteit gaatjes tang met hevel werking waardoor weinig kracht nodig is om gaatjes te maken in bv.


Gatenmaker Deluxe - Maak eenvoudig gaatjes in leer , stof, karton en plastic! En je maakt niet alleen gaatjes in riemen, ook stof karton en plastic behoren. Koopjedeal de allerfijnste webwinkel is én blijft, maken wij gebruik van cookies.


Een oogjestang, ook wel gaatjestang genoem is een tang, waarmee je perfect gaatjes kunt maken in allerlei soorten materiaal, zoals leer voor in een riem of in.

Een handige gaatjestang voor leder , folie, papier, enzovoort. Knipt zes diameters, van mm tot mm. Eventueel kun je hem ook gebruiken om gaatjes in andere zaken als riemen, . Prym universeeltang voor drukknopen, jeansknopen, ceintuurringen, siernieten e. U heeft geen last meer van schuin inslaan met een hamer. Hiermee kunt u eenvoudig en snel gaatjes bijmaken in elke riem.


Wat voor naalden kan je het beste gebruiken voor het leer. Je mag het ook zeker proberen om met een naald gaatjes te maken , maar dan . Bekijk uitvoeringen Vanaf € excl. Ik heb een leren riem en daar wil ik een extra gat in maken omdat de ene stand te strak is voor mijn polsen.


Gaatjes maken in leer met deze handige revolvertang, verschillende maten holpijpjes zitten erop. Maak makkelijk gaatjes in leder , textiel en kunststof met de Revolverponstang RPvan Rapid. U kunt de correcte diameter selecteren van 5-5mm.


Universeel gaatjes makertang , handig voor het maken voor gaatjes in leren horloge bandjes. Gemakkelijk tangetje om gaatjes te knijpen in lederen horlogebanden. Categorie : Horlogemakers gereedschap Levertijd: Indien voorradig, binnen uur . Handboor epoxy voor het maken van hangers en bedeltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts