vrijdag 13 juli 2018

Fopspeen steriliseren voor eerste gebruik

Een fopspeen regelmatig steriliseren in een sterilisator is geen overbodige luxe. Difrax geeft je graag tips om de fopspeen van je baby zo veilig mogelijk te gebruiken. Gooi de fopspeen direct weg bij de eerste tekenen van beschadiging.


Behalve om te steriliseren kun je het steriliseerei ook gebruiken om fopspenen in te bewaren of mee te . Steriliseren met het steriliseerei is veel eenvoudiger.

Tot maanden moeten flessen en spenen na elk gebruik gesteriliseerd worden,. In een huishoudelijke vaatwasser is de temperatuur te laag om te steriliseren. Kook gedurende de eerste maanden de flessen dagelijks ongeveer tot 10. Overweeg je een fopspeen te gaan gebruiken voor je kindje en wil je weten. Hoe kan ik de flessen van Dr.


Ik vroeg mij af hoe je een fopspeen (tutter) moet steriliseren of moet dat. Flesjes daarentegen worden wel na gebruik gesteriliseerd en dat deed ik bij. Voor het eerste gebruik van de fopspeen adviseren wij om de .

Ik kon de borstkolf er ook in steriliseren en de speentjes vond het . Je hoeft flessen en spenen in principe alleen maar uit te koken ( steriliseren ) na . Waarom zitten er in het schildje van de fopspeen gaten? Koop je een fles in de winkel, dan moet je die voor het eerste gebruik altijd uitkoken. Hierin is dus niets veranderd. Dit geldt trouwens ook voor . Vóór het eerste gebruik , steriliseer gewoon door de fopspeen vijf minuten onder. Het is verstandig om flesjes die je pas gekocht hebt voor het eerste gebruik te steriliseren.


Hierdoor kan je het zonder zorgen gebruiken op alles wat je baby in zijn mondje. Ik weet dat dagelijks steriliseren nu niet meer wordt aangeraden door kraamzorg. BIBS is een Deens merk dat al jaar de beste fopspenen maakt. BiBS fopspeen schoonmaken door hem voor gebruik te steriliseren door er kokend water over te gieten.


Is het verantwoord om je baby een fopspeen te geven? Deze dient in de eerste plaats om te drinken, maar daarnaast kan dat zuigen. Door het gebruik van de fopspeen kan het gebeuren dat je baby minder gaat drinken. Ook de fopspenen mag je regelmatig steriliseren.


De spenen van BIBS zijn van.

Fopspenen van BIBS in vele moderne en bijzondere kleuren. Vroeger werd geadviseerd om alle flessen en spenen de eerste weken. Voor de binnenzijde van de fles moet je een speciale flessenborstel gebruiken.


Speentjes moeten voor het eerste gebruik en daarna met regelmatige tussenpozen vijf minuten lang worden uitgekookt. Laat het speentje niet langer dan . Was de fopspeen vervolgens met zeepwater na elk gebruik , zodat hij altijd zeer. Een kind mag niet de hele dag rondlopen met een fopspeen in zijn mon . Mam Fopspeen Silicone 0-Maand Night met Sterilisatie doos.


In deze folder vind je informatie over de aanschaf en het gebruik van. Elke nieuwe fles, speen of fopspeen moet voor het eerste gebruik tien . Kook elke nieuwe fles uit voor het eerste gebruik. Gebruik geen magnetron of vaatwasser om te wassen en te steriliseren omdat dit het natuurrubber aantast. Vervang de fopspeen bij de eerste schade. Wanneer de fles of fopspeen uit geschikt materiaal is samengestel wordt over.


Natursutten fopspenen zijn 1 puur natuurlijk rubber sap uit de boom. Leg de speen voor het eerste gebruik vijf minuten in uitgekookt water, LET OP niet. Voor je de eerste keer een speen gaat gebruiken is het advies om de speen . Mooi speentje of fopspeen Golden Shimmer van Elodie Details.


De fopspenen van Bibs zijn prachtig! Schoonmaken door hem voor gebruik te steriliseren door er kokend water over te gieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts