donderdag 25 januari 2018

Luchtmassameter reinigen

Mijn luchtmassameter bevat twee dunne (mogelijk platina) draadjes die ik wil schoonmaken. Een luchtmassameter is niet goed te reinigen. Na gelang van tijd zal de luchtstroom de (MAF= mass air flow meter) sensor vervuilen. De prestaties van je auto zullen minder . Een paar topics hieronder wordt geschreven over het vervangen van de luchtmassameter. Ik merk de laatste twee dagen dat het lijkt of de auto . Alles over de LMM (luchtmassameter) MAF bv reinigen.


Ik kom niet zoveel tegen mbt het reinigen van de LMM MAF hier. Op het busje zit een slangetje waardoor je onder druk de LMM kunt reinigen zonder hem aan te hoeven raken. De LMM of luchtmassameter , die ook wel MAF-sensor (Mass Air Flow) wordt genoem.


Nu las over Pierburg luchtmassameters; die zouden op een iets andere manier meten en ook minder snel . Wie man den Luftmassenmesser reinigen (MAF) mit Bremsenreiniger. De luchtmassameter is een klep die een regelbare weerstand aanstuurd. Graag wil ik die onderdeel ( luchtmassameter ) zelf schoonmaken voor ik het vervang. De onderdeel is te duur hier in Oslo. Hier een tip en een how to voor het reinigen van de LMM.


Het is wel voor de Mondeo maar denk dat het bij de focus net zo werkt. Kleine aanvulling; met een klein zacht kwastje (penseeltje) kan het ook. Verslijt een luchtmassameter , met andere woorden, wordt de werking.


Zijn ze ook goed te reinigen of moet je dan altijd aan een nieuwe? Stuk gaan ze vaak als er iets tegen het hete gloeidraadje. Online luchtmassameter kopen voor jouw Mercedes S (W220) 5. Diagnose van de Luchtmassameter van een Audi/Skoda/Seat/VW diesel TDI- auto.


Reinigen in een hoogfrequent bad lukt ook niet echt goed. Weet iemand of en zoja hoe je de luchtmassameter van een Aklasse benzine moet of kan reinigen of heeft iemand een site met goede uitleg of . Op zoek naar goedkope luchtmassameter voor uw Opel? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts.


Je zit er niet ver naast, als je de dealer (stealer) de LMM laat. Deze luchtmassameter heeft geen element maar een diode welke een vaste .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts