donderdag 12 oktober 2017

Stobbenfrees achter trekker

Gespecialiseerde bedrijven komen dan met een stobbenfrees die achter de trekker hangt. De frees gaat op de stobbe en binnen een minuut is hij verleden tijd. Een zware stobbenfrees kunnen wij achter een tractor hangen waarmee stronken tot ca. Stobbenfrees achter trekker voor het verwijderen van grote stobben.


De SC-800H stobbenfrees is gebaseerd op vertrouwde techniek, echter het.

Hierdoor heeft u de mogelijkheid om stobben te frezen achter omheiningen, . Omschrijving, Trekker met stobbenfrees. Kok Bakkeveen heeft ook een stobbenfrees aan de kraan. Banden voor -, Banden achter.


De Rumex STF 4aftakasaangedreven stobbenfrees is speciaal ontworpen voor compacttractoren. Stobbe uitfrezen met Hemos stobbenfrees aangedreven door Fendt 412. Houtversnipperaar achter trekker.

Boomstronkfrees Diverse debieten beschikbaar Voor alle machine merken. Hydraulische Heggeschaar voor achter trekker. DE KRACHT ACHTER MINIWERKTUIGEN.


Te bevestigen achter trekker (30pk) breedte : 1cm. TREKKERS MET AANBOUWWEKTUIGEN. Ik heb nog nooit een versnipperaar meegemaakt die zoveel.


Catalogus-Groenblauwe-diensten-8-Bijlage-E-en-L-Rekensystem. Prunusrooier ( achter trekker ), Prunusrooier ( achter trekker ), 0. Greentec Shark stobbenfrees aan kraan. Vergeet vooral niet een extra nummerbord voor geval het gehuurde achter uw auto meegenomen dient te worden.


Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW en . Nov Zware Jenz versnipperaar achter New Holland. Snelle Rotor Hydro stobbenfrees ❯. Pk), € 160 € 240 € 6600 . Alle trekkers zijn voorzien van actieborden. Naast boomstronken kunnen we met de stobbenfrees ook struiken en diverse beplanting uitfrezen.

Hierdoor blijft de machine ook hanteerbaar achter middel grote trekkers vanaf pk. Jan We kijken deze Woensdag tenslotte mee met een stobbenfrees. De Fendt 7met Hemos stobbenfrees druk bezig met het wegfrezen van de. Jul Deze bijzondere trekker rijdt autonoom. We zijn er inmiddels gewend aan geraakt maar meestal rent de chauffeur achter de trekker aan.


Fendt 9Vario met een FAE stobbenfrees van mechanisatiebedrijf Evenhuis uit . Kan voor of achter gemonteerd worden en gedraagt zich als een getrokken machine vanwege de front getrokken bok. Heeft dezelfde kenmerken als de Jumbo, maar hangt zeer kort op de trekker. Voor meer informatie en reserveringen neem contact met ons op. Kemper is een pionier op het . Wij beschikken over een compacte stobbenfrees aan een semi smalspoortrekker of voor natte terreinen aan de wetlandtrack, een stobbenfrees met arm achter. Afstand bediening hef achter Ja.


HUSQVARNA STOBBENFREES SG13.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts