woensdag 20 september 2017

Plukschuim koffer

Deze koffers zijn gemaakt van vrijwel onverwoestbaar kunststof en bovendien water- en stofdicht. U zoekt een degelijke koffer waar de vormen van uw subwoofer of camera zijn uitgesneden in het koffer schuim van het interieur? De prachtige HPRC koffers met verschillende soorten vulling zoals plukfoam, panelframe of corduroy bag tassen zijn zeer voordelig. De koffers zijn waterdicht,.


Dit plukschuim is een uniek product, het bevat namelijk niet . Met deze schuimmat kunt u zelf bepalen wat u in een koffer wilt bewaren.

Op zoek naar een aluminium koffer of andere soorten opbergkoffers? Plukschuim ook wel plukfoam genoemd is een. Schuimrubber wordt ook veel toegepast in koffers en flightcases. Hierin hebben we een assortiment producten.


Deze laag bestaat uit schuim pleinen die verwijderd kunnen worden in verschillende configuraties om de inhoud van de koffer te accommoderen. Vind koffer schuim op Marktplaats. Dankzij het plukschuim kunt u de optimale pasvorm creëren, voor optimale bescherming.


Dan maakt u gewoon zelf een passende koffer.

Altijd scherp en 1 service! Je past de inhoud van de koffer eenvoudig naar wens aan . Aan de binnenkant van de koffer zit plukschuim dat je eenvoudig op maat maakt voor je uitrusting. De 3i-serie waterdichte koffers , die beschikbaar zijn in meer dan configuraties , zijn de perfecte oplossing voor de opslag en het transport van uw kwetsbare . Hij is gevormd van ultrasterk . HARDE KOFFER - 5x 4x 2mm.


Kenmerkenschuimrubber panelen van elk 4cm dik met voorgesneden cellen van elk 1. Perel HC540SH2verstevigde koffer Deze koffer is ruim en van binnen gevuld met schuim ( plukschuim ). Hiermee kunt u uw eigen schuiminrichting samenstellen door het uitplukken van de voorgesneden stukjes schuim. De maat nemen van de koffer : lengte, breedte en . Ik gebruik plukschuim wat al mijn mijn koffer zat. Zaken waar ze bv flightcase materialen verkopen verkopen ook . Schokbestendige waterdichte koffer , 816x540x3mm, zwart, inc. Scherpe prijzen, persoonlijk advies en vandaag bestel morgen in huis! Ga naar het einde van de afbeeldingen- . Een mooie, handige opbergkoffer met plukschuim interieur waarmee.


Opbergkoffer met plukschuim interieur. Het zelf maken van een duurzame instrument koffer die er ook nog mooi uitziet,.

Bekleding van plukschuim of schuimrubber en piepschuim met een flexibel . DAP Daily Cases zijn speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik om kwetsbare . Multiplex koffer met plukschuim. Deze Rocabox koffer is voorzien van plukschuim en daarnaast IPgecertificeerd. Hierdoor is de koffer stofdicht en waterdicht.


Shell Cases zijn stijlvolle soft cases die u door modulaire opberg-etuis, flexibele vakverdelers en plukschuim in staat stellen uw eigen koffer te ontwerpen. U heeft kleine, maar kwetsbare apparatuur die vervoerd moet worden? En er is geen case op maat verkrijgbaar? OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Toolcraft Gereedschapskoffers.


Artikel document, Specificaties. Wees de eerste die dit product reviewed. Deze schokbestendige koffer is ontwikkeld om uw apparatuur. Camera koffers met plukschuim zijn helemaal op maat te maken.


Deze Lafayette transport koffers zijn ideaal voor het beschermend vervoeren van uw. Transport Koffer Groot Waterdicht en blijft drijven, inclusief plukschuim.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts