vrijdag 30 juni 2017

Jäskärl 30 liter

Jäshink med lock och gradering som rymmer liter. Lämplig för bryggning av öl eller jäsning av av exempelvis vin och cider. Komplett med lock, jäsrör, literskala och tappkran.


Livsmedelsgodkänd och fri från Bisfenol A. Jäskärl liter med grepe (syns inte på bilden).

Inte samma modell som våra andra jäshinkar. Denna smarta och smidiga jäshink är graderad i 1-litersintervall. Finns i två utföranden, en helt vanlig utan hål för tappkran och en med borrat hål för att montera vår avtappningskran vit. Graderad för enkel avläsning av innehållets volym. Lock med gummigenomföring för jäsrör.


Gradering till liter, rymmer liter upp till kanten. Enkel avläsning, graderad från 5-L. FastFerment är tillverkad i HDPE-plast och är lämplig för jäsning upp till liter.

Tätslutande lock med bussning för jäsrör. Det bästa jäskärlet är utan tvekan liters jäshink. En liters jäshink i vit plast av livsmedelskvalitet. Tättslutande lock med bussning för jäsrör medföljer.


En liters jäshink i vit plast av livsmedelskvalitet med hål för tappkran (tappkran säljs separat). Extralock till jäshink T1UTAN hål. Tycker det ser bra ut, och jag förmodar har du kapsyler och kapsylapparat.


Perfekt för det enkla hembryggeriet. Semitransparent vit plast som gör att du kan skönja bryggsatsens. Tradera: Pumphävert Mini Fast pris - köp nu! Jag funderar på om jag ska skaffa en vanlig - liters jäshink, eller köra med med mindre majonäshink eller liknande. Extra lock till jäshink liter kr.


Jäshinken med dess förhoppningsvis goda innehåll bärs över till tvättrummet. En jäshink i vit plast av livsmedelskvalitet. Beställ här - hämta och betala på Wallingatan 38.


Den säljs på hel förpackning (säck om kg) och förpackad i mindre påsar om enstaka kg.

Halvgenomskinlig och livsmedelsgodkänd hink med tryckt. Det finns ett mindre utrymme där jag tänkte det kunde få jäsa, men jag är lite osäker på om en stor hink går in där. Bågnar dina fruktträd och vinrankan nästan exploderar av vindruvor då är det dags att göra eget vin. Grainfather Bryggverk L ( 1) 7 . Malten är krossad om artikelnumret slutar på C och hel annars. Lätt att rengöra - Tydlig gradering - Hål i locket för jäsrör - Gummipackning för jäsrör ingår Kärlet finns.


Vissa specialmaltsorter har vi även i små påsar om 500 . L jäshink i vit plast av livsmedelskvalitet. Samma packning som ingår i locket . Den har literskala, är enkel att blanda ingredienser i och lätt att göra ren. Jämför priser och läs recensioner på Kökstillbehör. För hembryggare är detta ofta en hink i livsmedelsklassifierad plast på 25- liter. Vanligt är också att använda damejeanne, ett jäskärl i glas.


Kör nu med hink från Clas Ohlson, men . Vill du hellre ha ett lock med hål i för jäshink så är det T140.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts