woensdag 24 mei 2017

Vicks blue keelpastilles

De zorgvuldig geselecteerde . Ervaar de ademhalingssensensatie van VICKS keelpastilles in verschillende varianten. Meer dan jaar expertise in keelpastilles. Ontdek de unieke verfrissende pepermuntsmaak van . Bekijk de prijzen door in te loggen.

Dit product is verzachtend bij keelpijn en. Vicks Blue Box Menthol Suikervrij. The unique combination of pure menthol and fresh arvensis mint give the well known flavour.


Deze pastilles zijn daarnaast . De pastilles helpen u te genieten van een diepe . Keelpastilles met menthol Blue bag. Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn.

Hebben een keelverzachtende invloed en verfrissen de adem. Die heb ik toevallig van de week gekocht. En heb sterke keelpastilles. De unieke samenstelling van pure menthol en frisse arvensis . Ingrediënten: Isomalt (E953), Xylitol (E967), Acesulfaam- K . VICKS Blue keelpastilles helpen je te genieten van een diepe ademhalingssensatie.


Pastilles voor de keel met menthol. Het gevoel van diepe ademhaling. Ze bevatten een combinatie van metnhol en een natuurlijke arvensis muntsmaak, wat hen hun vertrouwde . Wees de eerste om dit product te waarderen. Blue menthol bag voor slechts € 85.


De keelpastilles met menthol zijn suikervrij. Volgens mij mag je gewoon vicks gebruiken. Strepsils worden wel afgeraden tijdens de zwangerschap.


De grootse online drogisterij, Bestel nu, breed assortiment en snelle levering. Zoek naar of meer aanbiedingen met blue Zoek naar of .

Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Laat al je boodschappen lekker makkelijk . Er zijn geen actuele aanbiedingen bekend met de tekst vicks. U ziet hieronder aanbiedingen van. DA vicks keelpastilles blue suikervrij.


Overzicht van producten van fabrikant Vicks. Prijs: oplopen Prijs: aflopen Productnaam:. Wordt uw klacht na dagen niet minder of wordt hij zelfs erger? Krijgt u veel last van een van de bijwerkingen die in punt 4 . Neem dan contact op met uw arts.


Geen exacte resultaten gevonden voor vicks blue menthol keelpastilles suikervrij 150gr Probeer een. Zoetstoffen (isomalt, xylitol, acesulfaam K), natuurlijke muntsmaak (), menthol (), kleurstoffen: patentblauw V en indigotine . Eucalyptusolie, menthol en zoethout zorgen voor de intense smaak van deze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts