vrijdag 5 augustus 2016

Rvs sjorogen

Sjorogen , bindogen en haken. Met deze ogen zet u uw lading op de laadvloer. Afmeting oog (binnenkant), mm. Diverse soorten sjor-en bevestigingsogen om uw lading te zekeren.


Kijk snel op Kleinmetaalshop voor het volledige assortiment bevestigingsogen. Hier vind u scharnieren en sloten en sjorogen van roest vrij staal.

Sterke, compacte sjorogen , te monteren met bouten, in alle gewenste . Opvallend anders RUD nieuws! Om het voor u zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken hebben wij een lijn met gecertificeerde sjorogen. Deze sjorogen zijn getest volgens richtlijn DIN EN . Het gat voor de bout is mm breed. Deze kan naar eigen wens groter geboord worden.


Het vergrendelen van de laadklep en de zijkanten . EDZ Steeldesign is gespecialiseerd in het maken van stalen, RVS en aluminium producten op maat. Wij maken zowel producten voor particuliere toepassing als .

De oplegger is voorzien van een RVS chassis met een Bulthuis KBS32. Platendragers en stophoutkist. Spanband met gesp voor staafjesrail en sjorogen. Met RVS beschermrand aan zijkanten.


Gemaakt van beuken multiplex, RVS afwerking aan de zijkanten. In de verticale en horizontale profielen kunnen RVS sjorogen ingezet worden om met touwen de lading extra vast te zetten. Laadbak is voorzien van rongenrijen, twislocks, verbreders, extra sjorogen en rondom RVS kisten en laden met indelingsvakken op maat.


RVS Overcenter gesp met onderband gesloten haak. Gewapend met dit kleine gadget kan je vrijwel alle dagelijkse problemen de baas. Nooit meer vloeken dat je geen schroevendraaier. Deze norm heeft betrekking op de aanwezigheid van sjorogen in de laadvloer en het kopschot. PU - en rvs -vat op houten pallet, liggend.


Daanen RUD sjorogen gemonteer zodat. LED verlichting en een afneembare RVS kist op de zwanenhals. WELKOM BIJ CLEAN MAT De Clean Mat Groep is een veelzijdige specialist in. Met sjorogen , voor uitvoering L dubbele cabine.


Voor uitvoering L RVS geborsteld. Daarnaast is onder de opbouw een RVS gereedschapskist aan de rechterkant . Deze zijn gemaakt van dikwandig RVS en zijn leverbaar in diverse.

Ronggaten en ook ronggaten in het midden. Uw lading vastzetten is geen probleem met de sjorogen. De zijranden zijn uitgerust met een V-groef waarin aan beiden kanten sjorogen zijn aangebracht. Aan de achterzijde een heavy duty RVS achterbalk met . Uw dakdrager in aluminium of RVS.


Onder meer verstelbare ladderstoppen, sjorogen , rubber profiel ter. Geanodiseerd aluminium en RVS bijvoorbeeld. Opbergruimte voor huifplanken. Kooiaapconstructie met klapbumpers.


Houtrongen en sjorogen in midden van vloer . Omschrijving: Verder is de auto voorzien van: Parkeerhulp achter - RVS Rearbar - Betonplex laadvloer met sjorogen - Volledige tussenwand met ruit - Radio . Bekijk deze Suzuki Splash 1. RV -603- Occasion op AutoTrack. Radiografisch bedienbaar Super lage laadbak met RVS kisten, 4x twistlock, diverse ronggaten, sjorogen en spanners. Inclusief rongen en breedteborden.


Tapijtvloerbedekking voorin. Sidebar functioneel RVS met zwarte uiteinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts