woensdag 8 juni 2016

Stalen wokpan

Grote stalen Wokpan Met steel inch (cm)Voor de wok schotel om echt goed te kunnen wokken. De wok (Kantonees woord voor kookpot) is ontworpen om zo snel mogelijk eten te bereiden. Deze traditionele, Chinese . Grote carbon stalen wokpan met steel inch (cm) Grote wokpan met steel voor een goede grip en snelle wok resultaten.


Vaak gebruikt met grote krachtige.

Een stalen wokpan Ø360mm met houten handgreep kopen bij XXLhoreca? Je kunt dan kiezen voor een gietijzeren wok met platte bodem, of een stalen wok met wokring. De gietijzeren wokpannen zijn hier beschreven, in het bericht . Vind stalen wok op Marktplaats. Lekker wokken doe je in deze stalen wokpan van het merk Bartscher.


Geschikt voor professioneel of thuisgebruik, hiermee maakt u een heerlijke maaltijd klaar. Zoekt u horecamateriaal zoals de Vogue zacht stalen wok met platte bodem 3 5cm.

Wij hebben het voor u en dat tegen de allerlaagste prijs. Authentieke aziatische wok met een ronde bodem die afkomstig is uit de Cantonese keuken. U besteld deze direct online in onze webshop.


Voordeligste koop bij Handelgigant. Bartscher stalen wokpan is gemaakt van staal met een houten handvat zodat. U koopt deze al vanaf € 10bij Bartscher-webshop.


De doorsnede van deze wokpan. De Wok heeft een doorsnede van cm. Hij past perfect op de Tundra grill, maar doet het ook goed op een BBQ rooster boven . Indien u op inductie kookt dan is het wel mogelijk om een Carbon stalen wok te nemen van het merk Ken Hom.


Stalen wok net als de Paellapan. De Ken Hom “Green” woks zijn . Vogue stalen wok 36cm - GAS-K2(Vogue). Gemaakt van hoogwaardig carbon staal. Debuyer plaatstalen wok Ø cm.

Wokt u graag en overweegt u een originele stalen wokpan aan te schaffen? Horeca JP is dé specialist in horeca benodigdheden. Snelle levering en gratis verzending vanaf € 200. Duurzame stalen wokpan , vrij van chemische stoffen met natuurlijke anti-aanbak eigenschappen door voorbehandeling met olie.


Een wokpan is essentieel wanneer je aan de slag gaat met de Aziatische keuken. Over het algemeen is een wok een stukje groter dan een gewone koekenpan. Koop de EH Wokpan Met Houten Steel - Ø 35cm van Excellent Houseware Online. De stalen wokpan met houten steel heeft de volgende eigenschappen:. Met de wok kun je zoveel meer dan roerbakken.


Daarbij speelt het materiaal een grote rol. Kies je voor wok in staal of gietijzer? Op zoek naar Voccelli Wok ? Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Hoe een wok te gebruiken ligt dus aan wat je gaat bereiden, op wat voor. De leverancier voor de horeca voor duizenden. Plaatstalen wok met een ronde bodem. Wokpannen bestel je nu online bij Kookpunt. Zo kun je een flinke hoeveelheid in een keer maken.


Let op: dit artikel heeft een . Een gietijzeren wok is wel wat zwaarder dan een stalen exemplaar, en meestal ook wat duurder. Toch gaat ze, als je ze goed onderhoudt, wel een leven lang .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts