donderdag 31 maart 2016

Industriele staande kapstok

Wit hoogglans staande kapstok. Industriele kapstok met haken. Als je de gang wilt opruimen is een kapstok onmisbaar.


In de vtwonen shop vind je verschillende soorten kapstokken , zoals wandhaken voor kleine en grote . De kapstok is schoongemaakt en behandeld met staalwol. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Uiteenlopend van natuurlijk hout tot industrieel RVS. Op deze pagina vindt u alles, van sierlijke staande kapstok met een eigentijds. Een kapstok is een belangrijk onderdeel van de hal.


Kies een kapstok waar je veel jassen aan kwijt kunt en die past bij de stijl van de hal. Wil je een nieuwe kapstok kopen, maar weet je nog niet precies wat je zoekt? Onze staande garderobekasten met kapstok zijn eenvoudige schoonheden die niet alleen uw entree of vestibule visueel verbeteren, maar ook ruimte bieden . Kapstok kopen Bestel bij Giga Meubel.


Deze grote kapstok is gemaakt van chromen buis in de stijl van Gispen.

Aan de kapstok zitten royale haken. Onze schoenenopbergers en kapstokken in verschillende stijlen helpen je je buitenspullen te organiseren, zodat je er makkelijk aan kan en ze toch niet te veel . De Diva staande kapstok van het Nederlandse merk Spinder Design is een super stoer halmeubel met industriële uitstraling. Zwart gelakte ronde voet die voor een goede stevigheid van de kapstok zorgt. Wandkapstok industrieel haken. Wandhaak Aken is een stoere kapstok waar je vier kledingstukken aan kunt hangen.


Deze metalen wandhaak in de kleur zwart heeft een afmeting van 12x12x8 . Op zoek naar een industriele kapstok ? Verschillende kapstokken verkrijgbaar en je kunt ze kopen op de site. Snelle levering en gratis verzenden! Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Staand Model (Kolom) in RVS, met zwarte, houten Accenten. Zwaar, stevig model en zeer . RIVAGE – houten en metalen kapstok.


ARMAND – Metalen en houten kapstok met roesteffect. Ook is er een ruime keuze in . Denk aan klassieke staande kapstokken , maar ook allerlei wandkapstokken.

Ben je op zoek naar prachtige stoere industriële kapstokken dan is het merk . Aanbevolen, Prijs (laag - hoog). Moeilijk om beter te doen dan WEBA, als het op kapstokken aankomt. Stoere en industriële vintage metalen kapstok uit de jaren met haken. Chroom met zwarte gietijzeren voet. Shop nu online of in één van onze winkels!


Of u nu kiest voor een simpele wandhaak, een mooie staande kapstok of een wandkapstok. Op onze website vindt u een zeer uitgebreid assortiment kapstokken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts