woensdag 24 februari 2016

Kierstandhouder

Met een kierstandhouder houdt u ongewenste gasten buiten de deur. Wat is een kierstandhouder en hoe werkt deze? Vertrouw of ken je de persoon aan de andere kant van de deur (nog) niet? Gebruik een kierstandhouder om de deur slechts enkele centimeters te openen.


Kierstandhouders koop je eenvoudig online bij bol. Uw woning altijd kunnen ventileren.

Zorgeloos opendoen voor onbekenden. Dan biedt de kierstandhouder van Nemef dé oplossing! Met deze tool open je de deur tot een kier en kan er niemand zomaar jouw woning binnendringen. Met dit veiligheidsaccessoire kun je jouw voordeur eenvoudig én veilig op een . Bekijk ons aanbod aan kierstandhouders voor uw . Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. De beugel kun je over de hendel klappen.


Voel je veilig, houd indringers buiten. Naast inbreken zijn er vele manieren om uw huis binnen te dringen.

Als men de kierstandhouder wil gebruiken als extra slot, betekent dit dat ook . Solide kierstandhouder voor extra bescherming bij het openen van een voordeur. Roestvrijstalen kierstandhouder met SKG keurmerk, voorkomt ongewenst binnendringen van de woning indien u de deur opent. Groot assortiment direct op voorraad. Bestel nu online of kom langs in één van onze winkels. RVS kierstandhouder voor naar buiten draaiende deuren en ramen.


RVS Land zorgt ook voor uw veiligheid. Met deze naar buiten draaiende kierstandhouder kunt u de deur of raam op een kier zetten met een opening van centimeter. Wil je deuren of ramen op een kier vast kunnen zetten? Voor naar binnen- en naar buitendraaiende deuren en ramen geschikt. Bevestigen eenvoudig zonder boren of schroeven!


Voor kunststof, hout en aluminium ramen en deuren! De Nemef kierstandhouder verchroomd zorgt ervoor dat je deur op een kier kan blijven staan. De kierstandhouder kan op een naar binnen- en naar . Een kierstandhouder heeft als groot voordeel dat u de deur op een kier kunt zetten met een opening van cm.


Hierdoor kunt u eerst kijken wie er voor uw deur . Koop of Verkoop kierstandhouder op Marktplaats. Zet uw ramen op een veilige manier op een kierstand met een kierstandhouder. In onze webshop vindt diverse kierstandhouders voor naar binnen en buiten draaiende ramen en deuren.

AMI KSH 1kierstandhouder is toepasbaar op een naar binnendraaiende voordeur en dient als aanvullende bescherming tegen indringen en woningoverval. DX kierstandhouder mat verchroomd DX-KSH 940K ZE. Bang dat u slachtoffer wordt van een babbeltruc? Dan is een kierstandhouder de oplossing voor u. Vraag een gratis deurspion of kierstandhouder. Door gebruik te maken van deze kierstandhouder is een veilige mogelijkheid gecreëerd om de achterdeur op een kier te openen.


Monteer deze kierstandhouder op uw kozijnen om uw verluchting te kunnen reguleren. Geschikt voor naar binnendraaiende (voor)deuren (zowel links- als rechtsdraaiend). Beugel met hendel, die zorgt dat de deur slechts op een kier kan worden geopend.


Dit voorkomt dat ongewenst bezoek kan binnendringen . Tzunali SKG kierstandhouder wordt compleet met bevestigingsschroeven, RVS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts