donderdag 22 oktober 2015

Vicks keelpastilles

Ervaar de ademhalingssensensatie van VICKS keelpastilles in verschillende varianten. Meer dan jaar expertise in keelpastilles. De zorgvuldig geselecteerde combinatie van menthol en natuurlijke . Zoetstoffen (isomalt, xylitol, acesulfaam K), natuurlijke muntsmaak (), menthol (), kleurstoffen: patentblauw V en indigotine . Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. VICKS Blue keelpastilles helpen je te genieten van een diepe ademhalingssensatie. Een compleet overzicht van alle aanbiedingen van supermarkten vindt u op . Dit product is verzachtend bij keelpijn en.


Bekijk de prijzen door in te loggen. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Ontdek de unieke verfrissende keelpastilles van Vicks. Die heb ik toevallig van de week gekocht.


En heb sterke keelpastilles. Keelpastilles zijn verkrijgbaar bij alle drogisten en ideaal bij een geïrriteerde keel. Eucalyptusolie, menthol en zoethout zorgen voor de intense smaak van deze . Product niet beschikbaar - Andere opties tonen.


Hebben een keelverzachtende invloed en verfrissen de adem. Daar onderdruk je even de hoest mee. Daarnaast hebben wij keelpastilles van Smint, tictac en sportlife. Naast de keelpastilles en neusspray bestaat het assortiment . Vergelijk meer Geneesmiddelen aanbiedingen op . Het zorgvuldig geselecteerde natuurlijke citroensap geeft ze hun verzachtende smaak.


Deze pastilles zijn daarnaast . Er zijn winkels gevonden en de laagste prijs is . Vicks staat voor fris, sterk en gezond. Ook de sterktes van de keelpastilles verschillen. Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig!


Menthol is goed bij een verstopte neus. Het bevat 4-dichloorbenzylalcohol en amylmetacresol, wat beiden ontsmettend . For this product there is a discount package available. Voor de lokale verlichting van symptomen van een zere keel bij volwassenen en jongeren van jaar en ouder. De keelpastilles werden bedacht door hetzelfde genie dat VICKS VapoRub uitvond.


Het eerste jaar na de lancering, . Ingrediënten: Isomalt (E953), Xylitol (E967), Acesulfaam- K . Ik ben dat natuurlijk weer vergeten te vragen aan de telefoon en lees er heel . SD-ke: ik denk dat het wel normaal is dat je nu steeds meer last zal krijgen in de onderbuik. Geen exacte resultaten gevonden voor vicks blue menthol keelpastilles suikervrij 150gr Probeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts