dinsdag 28 april 2015

Aandrijfriemen op maat

Aandrijfriemen toebehoren Eindloze platte riemen Krachtbanden Kunststof rondsnaren Ribbenbanden; Schakel v-snaren; Tandriemen; Variatorriemen . Ook een eigen werkplaats voor versnijden en lassen van vlakke aandrijfriemen hebben wij tot onzer beschikking. Wij leveren V- riemen en tandriemen op maat en uiteraard omvat het assortiment. Open-flank V- riemen ; Nu-T-link V- riemen ; Kunststof riemen ; Platte riemen. Habasit aandrijfriemen worden op maat gemaakt om zo te voldoen aan specifieke toepassingsbehoeften en machineontwerpen. Neem een kijkje in het brede assortiment van Van Melis!


Gratis verzending Razendsnelle levering Veilig kopen. Apr Download: Schipper adviesgids voor aandrijfriemen. Bestel nu uit het uitgebreide assortiment Aandrijfriemen. Onze vestiging in Apeldoorn heeft tandriemen in brede wikkels op voorraad die wij voor u op maat snijden.


Via ons uitgekiende distributiesysteem zijn ze snel . Deze riemen kunt u ook gemakkelijk zelf op maat maken, of te vervangen. Voor het zelf lassen van de riemen , leveren wij uiteraard de juiste, bijbehorende . Lasbare aandrijfriemen zijn gemaakt van thermoplastisch kunststof. Je maakt ze eenvoudig op maat door de uiteinden van de riem te verhitten en aan elkaar te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts