maandag 8 december 2014

Aluminium antislip trapneuzen

Zware aluminium trapneuzen met antislip inlagen of een ranke afwerking voor uw . Groot assortiment trapneuzen. Het leveringsprogramma bestaat uit kunststof, aluminium en messing trapneuzen met een antislip inlage voor binnen en . De grootste collectie trapneuzen , vindt voor elke situatie en elk budget een geschikte trapneus. Beschikbaar in zowel aluminium , PVC, rubber, messing of RVS.

Prijs: €4per AXASSEE5YExcl. Gradus trapneuzen vervaardigd van aluminium , kunststof of messing en. Hier vindt u een groot assortiment trapprofielen en trapneuzen voor diverse toepassingen en omstandigheden.


Profielen en systemen voor trapneuzen. Clip systeem in aluminium met inzetstuk uit kunststof. Om ernstige verwondingen te voorkomen kunt u trapneuzen plaatsen.


Aluminium antislip trapneus met of zonder stootbord.

Koop nu uw Antislip trapneus van aluminium traanplaat online bij Seton. Eenvoudige en doeltreffende oplossing voor uw trappen. Bedekt een groot deel van de trede om ongelukken zo goed mogelijk te voorkomen. Flexxstairs trapprofiel basic aluminium mat zilver . Sep Een trapneus is een aluminium , kunststof, rubber of messing profiel dat op de rand van de traptrede wordt bevestigd. Een antislip laag en extra . De TK antislip trapneuzen van Emotrade bieden u net die mogelijkheid om in alle.


De antislip trapneuzen zijn de ideale oplossing om uw trappen antislip te maken. Kies voor meer antislip dan rubber of aluminium en bevestig de traptreden . Dinac trapneus zelfklevend aluminium natuur cm. Zelfklevende antislip trapneus. Dinac multifunctioneel profiel aluminium natuur x 1cm.


Het element beschikt over een antislip laag en vermindert daardoor het risico van vallen. Dit element is ook bestand en beschermt de bekledingstreden. De aluminium trapneus wordt voor op de neus van de bestaande trede geschroefd.


Het profiel is geheel gemaakt van aluminium.

Om wel de juiste antislip veiligheid te kunnen. Rust-Oleum Anti-Slip trapneuzen voor binnen gebruik. Anti-slip voor trapneuzen zorgen er voor dat u veilig trappen kunt lopen zonder uit te glijden. BREEDTE 67MM HOOGTE 32MM L= 300CM online bij Lecot.


KAISERTHAL Hoekprofiel 10x10xmm aluminium zilver, m. Trapneus in aluminium met laag van. In deze categorie vind u trapneuzen en infraisprofielen. Feb Het is een roestvrije antislip oplossing voor treden die glad of beschadigd zijn. Bescherm en verstevig je traptreden met deze decoratieve trapneuzen in geanodiseerd mat aluminium van het merk Arcansas. Ze zijn zelfklevend en 8m lang.


U kunt ze gemakkelijk op maat zagen. Wand-afsluitprofiel, geanodiseerd en gepolijst aluminium , ….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts