dinsdag 20 mei 2014

Werking drukregelaar compressor

Aug Wie weet hoe de drukregelaar van een compressor ingeregeld moet worden? Het gaat om de instelling van de einddruk, en de instelling . PDF] Compressor perslucht https://maken. Een compressor is eigenlijk een fietspomp die door een elektromotor wordt aangedreven. De regeling van de druk van de perslucht is van groot belang voor de goede werking van de cilinder en het rendement. Zowel een te hoge als een te lage druk . De drukregelaar mag niet in explosiegevaarlijke omgevingen gebruikt.


De instelling kan alleen bij werking en onder druk door. Jan Het reduceerventiel wordt gemonteerd tussen de compressor en de verbruiker. Schematische voorstelling van de werking van een perslucht . Drukregelaars voor compressor online kopen in de webshop Datona. Voor 19:besteld = morgen in huis 65.


Regel de luchtdruk met deze compacte drukregelaar van Datona! Instelknop en spindel brengt spanning op veer wat een kracht op membraan aanbrengt. Een pressostaat wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het reguleren van de temperatuur in een espressomachine, druk in een compressor van een airconditioner of . Werking pressostaat/afslagventiel compressor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts